Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Nem a csávók is felizgulnak ha 2 csaj leszbizik..
2/13 anonim válasza:
ÉN megértelek, lány ismerőseim is folyton meleg fiúkba szeretnek bele. Ezek a meleg fiúk bizony szépen kigyúrt testtel rendelkeznek, magasak és szép szemeik vannak.
Én meg egy alacsony, vékony srác vagyok, aki bezzeg hetero, de egy lánynak sem kell. XD
4/13 anonim válasza:
Hát nemtudom.. én lány vagyok, de nem bírom ha 2 faszi csókolózik vagy stb. :S
16/L
5/13 anonim válasza:
Engem is idegesítenek, pedig nem szabadna.
6/13 anonim válasza:
Jah, engem ugyan nem idegesít de ha hozzám érnek... morci leszek...
25F
7/13 anonim válasza:
Nekem nyolc kire izgulsz fel, az a lényeg, hogy aztán nekem tartsd oda a puncusodat! :D
8/13 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a melegek pedig lány vagyok :D olyan kis kedvesek, na meg jóképűek..
néha átkozom magam h miért nem pasinak születtem :(
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én is felizgulok a meleg pasikra, pedig nem vagyok meleg és ráadásul pasi vagyok.Lehet hogy perverz vagyok.
10/13 anonim válasza:
Játszanál a pasik seggével mi? Kis huncut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!