Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem tul szep es csinos lanyok tobbsege miert vadaszik ultrahelyes metroszexualis pasikra? Nem veszik eszre magukat?
Tapasztalat: minél rondább, annál nyomulósabb.Nem tudom miért.
21/L
rám is rám nyomult egy ilyen lány aki rondának hitte magát, de nem volt az! Egyéb okok miatt elutasítottam :/ De lehet nem kellett volna :/
f18
"ultrahelyes metroszexualis pasik"
Hát azok meg milyenek?
Ez összetett kicsit,de megpróbálom kifejteni.
Mert ugye nekik is nedvesedik az abizonyos testrész amit puncinak hívunk a domborodó izmokra, a jó dumára,a beállított séróra,meg a BMW-re Audira.
Igen,ám ez mind szép és jó is,DE és egy 72-es betűméretű DE,nem gondolnak bele,hogy ahhoz,hogy ilyen pasit fogjanak ahhoz TENNI is kellene nagyon sokat,főleg külsőleg,eljárni edzeni,hogy jó alakjuk legyen,nőiesen öltözködni minibe járni...stb.
Csak sajnos nagy átlagban elvárnak de semmit se akarnak tenni érte,kellene a jó pasi de ne kelljen megmozdulni sajnos ez a helyzet,cselekdni ne kelljen de kell a jó,erre nem jönnek,hogy nem mehgy,bele kell tenni a munkát atestükbe,hogy egy ilyen pasi szóba álljon velük,csak sokan azt hiszik,hogy aranyból van a pinájuk :O
Ugyanez fordítva is a pasinak ha olyna csaj kell akkor szépen fizesse meg az árát,most nem feltétlenül pénzbe kell érteni ezt.
Egy bölcs gondolat tőle:,,Ne a célod add lejjebb,hanem magadat emeld fel a célodhoz fejleszd magad,hogy elérd".
Csak így fog menni,hajrá hölgyek,fogadjátok meg amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!