Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nem tul szep es csinos lanyok tobbsege miert vadaszik ultrahelyes metroszexualis pasikra? Nem veszik eszre magukat?
"ultrahelyes metroszexuális"
ez csak számomra oximoron? :D
Nem értem hogy miért csak a kövér lányok a csúnyák!?
Én se vagyok sovány,de láttam már sovány lányokat akikre azt mondtam hogy én különben nézek ki (és most nem a beképzeltség beszélt belőlem)
Én lányok egy része szerint helyes vagyok a másik része meg észre sem vesz. De magamon tapasztaltam, hogy mennyire erőszakosan tudnak nyomulni, tapadni ezek a kövér, csúnya lányok. Nekem nem egyszer szólt, be hogy miért nem írok neki, meg miért nem foglalkozom vele, nem fogta fel, hogy nem jön be nekem és a legrosszabb, hogy még ő volt feháborodva, amiért én vékony, sportos srácként nem hódolok be neki.
Nem egy ilyen lányt végül csak úgy tudtam lekoptatni, hogy töröltem az ismerősöem közül, illetve msn-ről.
Másrészt meg a kövér lányok nem értik meg, hogy a kövérség a legtöbb fiú számára nem vonzó egy lányban, hanem taszító. Arról nem is beszélve, hogy milyen egészségtelen dolog a kövérség.
Én is sportolok, edzek, akkor elvárhatom, hogy hozzám való szép, formás, vékonyabb barátnőm legyen, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!