Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak, mikor csinos (ruházat) egy nő szerintetek? Mit visel egy szép, csinos nő?
Komolyan kérem, ne a 2 cm-es minit írjátok. Komolyan érdekel, milyen a csinos nő?
Belemehettek a részletekbe, mit visel stb? Mikor nőies öltözködésű? Kizárólag az öltözködésre uatlok!Kép is jöhet akár!
KÖszi, kort is!
nézd ha egy nő jól néz ki akkor lényegében bármit felvehet akkor is az marad.
De pl.: - ne lógjon rajta a ruha mint egy zsák, azért legyen ápolt foglalkozzon magával, de egy szűk farmer amiben látszanak azok a finom virgácsok, és egy fehér rövidújjú felső is elég. minimum vállig érő szép haj..
Na végre egy számomra passzoló kérdés,
A ruhát úgy kell megválasztani, hogy a testi előnyeit. Fontos tisztába lennünk magunkkal szóval az önkép legyen a helyén. Ezalatt azt értem ha valamelyik testrészünk nem olyan amilyennek szeretnénk, akkor azt ne hangsúlyozzuk ki. Próbáljuk mindig az aktuális divatot követni, de figyeljünk oda, hogy ami másnak jól áll, az nem biztos, hogy nekünk is. A szabásra mindig figyeljünk, ezzel ellehet kerülni a "párnácskás" problémákat.
A ruha színe mindig legyen harmóniában, de ne legyen egyszínű sose.
A cipő évszak/divatnak megfelelő. Persze nyitott orrút, csak megfelelő pedikűrrel válaszunk.
Ha megvan a ruha akkor utána a hajunkat olyanra csináljuk meg, ami passzol hozzá és nem üt el. Erre elég sok módszer van amit nem kell felsorolnom szerintem.
Majd a legfontosabb az igényes smink. Színbe passzoljon a ruhához. Tényleg csak azt csináljuk meg amit nagyon szükségesnek érzünk. nem kell h liter alapozó legyen rajtunk, a hangsúly az igényességen van.
És az egészben a legfontosabb mindennap úgy öltözzünk, mintha fotózásra mennék. Szóval minden nap szépen igényesen nézünk ki, mert azáltal ez beépül az emberek tudatába...
27/F (Stylist)
Látom van szakmabeli is, nagyon jó!
Örlök, hogy kedvedben jártam a kérdéssel!
Hozzád szólnék elsőként:
Milyen szabályok vannak a hajra vonatkozóan, ez érdekelne, soha nem olvastam erről még. A smink alatt mit értettél? Egy lehelletnyi alapozó, szempillaspiráll és egy kis ajakbalzsam nem elég?
Én nem vagyok a "vakolat" híve. És sajnos akkor egyhangú vagyok, mert nagyon szeretem a pasztel színeket, nem vagyok a "rikító piros és társai" híve.
Magassarkút sem hordok naponta, mivel sokat mozgok és nem bírja a lábam.
Én a sportos, sportosan elegáns vonalat képviselem. Tehát farmer tűsarkúval, blézerrel kombinálva, erre értettem.
Nekem mit tudsz ajánalni a leírtak alapján?
Azért mellőzném a minit, mert bár sokan felveszik, nagyon kis rétegnek áll jól. Sajnos ezt a 80 kilós nők nem veszik figyelembe.
Én nem hordok minit, szoknyát is igen ritkán, mivel alapból széles a csípőm és a lábam sem a legszebb, így inkább mellőzöm.
Érdekes dolog ez a természetesség. Nagyon sok férfi hangsúlyozza, neki mennyire fontos, mégis a festett nőket nézegetik. :]
A feslett nőket nézegetik.... Ez tudod, úgy van, hogy megnézed, mert érdekes. A feslett nők azokat a dolgokat hangsúlyozzák ki, amik a férfiak számára leginkább érdekesek látványilag. Gyakorlatilag arra törekednek, hogy egyből a szex jusson a férfiak eszébe, ha rájuk néznek.
Mi pedig persze, hogy megnézzük ezeket, mert jól végzik a feladatukat. A legtöbb férfi számára azonban olyanok, mint egy zsiráf -- szép, szép, de otthonra nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!