Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak, mikor csinos (ruházat) egy nő szerintetek? Mit visel egy szép, csinos nő?
Komolyan kérem, ne a 2 cm-es minit írjátok. Komolyan érdekel, milyen a csinos nő?
Belemehettek a részletekbe, mit visel stb? Mikor nőies öltözködésű? Kizárólag az öltözködésre uatlok!Kép is jöhet akár!
KÖszi, kort is!
a "szakmabeli" vagyok
A hajnál fontos, hogy az esetleges díszcsík(pl. melír szőkített tincs, ...) színe harmóniában legyen a ruhával. A hossz és az állapot (pl. vasalt, göndör, ...) az arcodhoz igazodjon, ha szép arcod van semmiképp ne takarja el. Vannak technikák amikkel ki lehet emelni egyes részeket látványilag (pl. a szemet, hogy nagyobbnak tűnjön) meg ilyesmik, de ebbe nem akarok belefolyni, mert ebben a témában mások többet tudhatnak.
Smink: Amit te írtál az tökéletes, nem kell sok csak épp, hogy helyén legyen a smink. Ajakbalzsam vagy rúzs helyzet adta jó. Alapozó sem feltétlen kell mindig, habár most nyáron jó a kisebb szeplők ellen, ha az nem áll jól neked (valakinek jól állnak a szeplők...), szempilla spirál is jó sőt annak elég nagy hangsúlya lehet... Amit kihagytál és szerintem fontos lehet az a szemhéj festék, mely elég karakteressé tud tenni egy arcot és ki emeli az épp viselt ruhát, ha jó a szín választás persze... A "vakolat" nem jó tényleg... Pl. strandra ne is sminkelj még vízállóval se... Az eléggé trén szokott kinézni... A pasztell színekkel nincs is gond, és a rikító piros ellen vagyok én is, de a barack, fahéj smink jól néz ki, ill. a füstös szemek és társai...
Magassarkú néha túlzás, erről megoszlik a vélemény, még az enyém is, rendszeres használatot csak akkor javaslok, ha 160-165 cm alatt vagy .
Amit te írtál összeállításhoz hajnak javaslok valami barnás hosszú göndörített fazont. cipőnek valami ilyesmit: [link] csak hosszabb szárral (olyat 2 perc alatt nem találtam bocsi) szűk főleg fenék kiemelős farmert. és egy ilyesmi blúzt: [link] Kiegészítőnek pedig karkötőket (sokat :D) és egy széb kebelre lógó nyakláncot (valami olyan medállal amit kedvelsz). Egy szép napszemüveg [link] és kész is.
Kicsit hosszú lett, de végezetül még annyit, hogy a kiegészítők a barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!