Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell bemagyaráznom magamnak hogy nem szeretem?
Figyelt kérdés
Van vagyis volt egy fiú..kb. fél évig hülyített.. megölelt, puszilt stb.. őő ma meg fb-on (!) írt egy.. "kellemes" hangú levelet barátnőmnek hogy jó lenne ha felfognánk hogy nem tetszem neki..
Hátőő.. (még) nem kapott el a hiszti.. mert (még) nem fogtam fel.. mondjuk azóta sír-sír de nem vészesen..
Hogy kéne őt elfelejteni? :S
2012. dec. 18. 16:28
2/5 anonim válasza:
Ha el akarod felejteni, feleannyira se tudod kiverni a fejedből, mintha nem törődnél vele. Tudom hogy közhelyes, de az idő minden sebet begyógyít. Várnod kell és egyszer majd elmúlik az érzés.
3/5 A kérdező kommentje:
ma 16:30: mivel is??xd
Hát lehet.. de nehéz nem "rá" gondolni..
2012. dec. 18. 16:36
4/5 anonim válasza:
sírd ki magad,és próbálj minél kevesebbet találkozni vele...intézd úgy,hogy még véletlenül se fussatok össze...illetve legyél sokat a barátnőddel,addig sem gondolsz rá..
5/5 A kérdező kommentje:
Szombaton együtt vagyunk amúgy minden hétvégén meg pénteken..mellesleg az unokatesójával táncolok.. ugyanoda járok suliba ahol ő lakik.. hogy ne találkozzak vele? :S
2012. dec. 18. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!