Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem merem levenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merem levenni a melltartóm?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, kb 172-3 centi magas, elég vékony, de bőven fvan fenekem és mellem... nem vagyok szégyenlős, egyedül a melleimre, nem merem levenni a melltartót.:/ hogy tudnám ezt az un. félelmemet legyőzni? ( egyzser mertem levenni , akkor is 2-3 percre, mert kényelmetlenül éreztem magam )
2012. dec. 18. 13:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hát figyelj én megértelek, én is sokáig utáltam a melleimet, az előző kapcsolatom 4 évig tartott, ez idő alatt egyszer se tudtam büszkén melltartó nélkül lenni (egyébként szépnek és formásnak tartom, viszont kicsi sajnos eléggé). Bár igaz, én azért levettem, de mindig szégyent éreztem, pedig a barátom sokszor elmondta, hogy imádja, meg tetszik neki... folyton dicsérgetett, de hiába. Viszont ez akkora gátlás volt bennem, hogy szex közben sose tudtam elmenni, ebben a kapcsolatban egyszer se volt hüvelyi orgazmusom, azt hittem nem is vagyok rá képes...

Aztán a mostani barátommal minden megváltozott. Először nem akartam, hogy levegye a melltartóm (bár ezt nem mondtam, csak próbáltam elhúzódni, stb...), de végül mégis levette, világos is volt, de nem láttam rajta semmi negatív reakciót, sőt. Aztán akkor valahogy hirtelen rádöbbentem, hogy nem érdekel már. és azóta tényleg nem. Imádom, hogy teljesen meztelenül tudunk összebújni, sokszor simogatja és nyalogatja a melleimet (ez egyébkén nagyon izgató érzés, már csupán eézrt megéri levenni a melltartódat, hidd el!!). és eltűnt belőlem minden ilyen gátlás, és vele már az első közös szex alatt el tudtam menni, pedig korábban egyszer se sikerült, és azóta is mindig, sőt, egy aktus alatt többször is.

Nagyon sok káros hatása lehet ennek, ha rejtegeted és hagyod, hogy feszélyezzen. Győzd le ezt az érzést mindenképp, egyszerűen csak vedd le és kész, tuti tetszeni fog a partnerednek, ha tényleg nincs is vele semmi gond. :)

21L

2012. dec. 18. 15:51
 32/32 anonim ***** válasza:
A szexpartnered előtt nem szereted levenni vagy általában? Egyébként ne törődj vele nagyon, idővel elmúlik ez a szégyenérzet, az miatt meg ne fájjon a fejed hogy nem tetszik egy pasinak. Ha valakinek szép cicije van megnézzük, de igazából nem tétel hogy kinek mekkora. És mivel pont jó mérete úgy sem lehet a ciciidnek, én azt mondom hogy inkább kisebbek legyenek mint lógósabbak. Ezt nem felejtsd el
2012. dec. 23. 00:58
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!