Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem merem levenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merem levenni a melltartóm?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, kb 172-3 centi magas, elég vékony, de bőven fvan fenekem és mellem... nem vagyok szégyenlős, egyedül a melleimre, nem merem levenni a melltartót.:/ hogy tudnám ezt az un. félelmemet legyőzni? ( egyzser mertem levenni , akkor is 2-3 percre, mert kényelmetlenül éreztem magam )
2012. dec. 18. 13:08
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
nem, nem azt mondtam hogy csúnyák, kényelmetlenül éreztem magam melltartó nélkül.:/
2012. dec. 18. 13:24
 12/32 anonim ***** válasza:

Ne hagyd, hogy egy ilyen szemét aki nőket ver még most is uralkodjon a gondolataidon. Szabadulj meg az emlékétől, szeresd és becézd a melleidet, gondolj rájuk úgy mint különleges kincsekre, amiket szerencsére ez az előző vadállat nem láthatott, de az igazinak "méltó jutalom" lesz.

Én egyébként a bugyival voltam így. Évekig nem mentem a suliba csak nadrágban, nehogy belássanak alám.

2012. dec. 18. 13:28
 13/32 anonim ***** válasza:

Egy nő normális esetben csak akkor érzi kellemetlenül magát melltartó nélkül, ha lóg a melle. De egyébként én pont fordítva szoktam tapasztalni, hogy a nők nagy része azon háborog, hogy miért nem mehet ugyanúgy az utcán félmeztelenül nyáron, mint a férfiak.

Amúgy az előbb a kérdésedre meg is adtad a válaszod: első szerelmed önbizalomromboló, illetve erőszakos viselkedése túlságosan is megsértette a lelkedet, ezért nem tudsz más előtt így megnyílni.

2012. dec. 18. 13:31
 14/32 anonim ***** válasza:

Szia!

Szexuális frusztrációd van. Javaslom hogy tegyél fel ide (vagy privátba) egy képet. Attól jobb lesz a helyzet. De komolyan! ;-)

2012. dec. 18. 13:34
 15/32 A kérdező kommentje:

nem az első szerelmemmel volt ez az erőszak.. vele minden jó volt:) csak féltem megmutatni.. a második barátomnál volt ez az erőszak.

nem, nem lóg a mellem:)

2012. dec. 18. 13:46
 16/32 anonim ***** válasza:

Én sem merem levenni mert nagyon kicsik a melleim és szégyellem őket. Félek, hogy el fog hagyni miatta a párom vagy ha nem is de megcsal az nekem még rosszabb mintha csak simán elhagyna... mert ma már a legtöbb nő ugy öltözik mint egy k*** van bőven kisértés.

Nekem meg egyszerüen nincs mit "kitenni" ha buliba vagy valahova olyan helyre megyek alahol elegánsan kéne megjelenni sem merek kivágott felsőt felvenni és ez annyira zavar!! Ha olyan cickóim lennének mint Pamela Andersonnak biztos nem rejtegetném őket.

2012. dec. 18. 14:06
 17/32 A kérdező kommentje:
nekem se túlzottan nagyok, 75/c..
2012. dec. 18. 14:11
 18/32 anonim ***** válasza:
Nekem ráadásul lógnak is (régebben azt hittem csak a nagy tud lógni de sajna nem) amikor hormonálisan megduzzadt akkor megnyúlt a bőr viszont amikor ciklus után visszatért eredeti méretébe nincs ami kitöltené, a bőr meg marad ugyanolyan nagy és csak lóg és olyan löttyedt tyúkmell vagy tölcsérmell azt hiszem valahogy igy hivják az ilyet. Ezen kivül még nagyon kicsi is :( Gyűlölöm a melleimet, nem is foglalkozom velük mintha nem is lennének. Gyűjtögetem a pénzem mütétre! Édesanyámnak sajnos most távolitották el az egyik mellét daganat miatt de szerencsére őt sem viselte meg. Lehet élni így is, én sem vagyok beleszerelmesedve, meg hogy a nőiesség szimbóluma ez szerintem baromság. Van akinek csak kolonc a nyakán van akinek azért mert kicsi másnak azért mert túl nagy..
2012. dec. 18. 14:12
 19/32 anonim ***** válasza:
75/C nem túlzottan nagy? Viccelsz?? Én még a 65/A-nak is örülnék!! :(((
2012. dec. 18. 14:15
 20/32 A kérdező kommentje:
én is féltem hogy lógni fognak, cuklus után ugymond nekem is összemegy, de minden nap maszírozom őket este, kb fél órát vagy egy órát. erősítek rájuk, és megelőzöm a mell lógását:)teszem hozzá, sportolok, régen akrobatikára jártam, boxoltam, már csak futok:)
2012. dec. 18. 14:15
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!