Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem merem levenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merem levenni a melltartóm?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, kb 172-3 centi magas, elég vékony, de bőven fvan fenekem és mellem... nem vagyok szégyenlős, egyedül a melleimre, nem merem levenni a melltartót.:/ hogy tudnám ezt az un. félelmemet legyőzni? ( egyzser mertem levenni , akkor is 2-3 percre, mert kényelmetlenül éreztem magam )
2012. dec. 18. 13:08
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
anyumnak, nagyon nagy melle van, 2 nővéremnek is, mesélte anya, hogy neki 11 évesen volt akkora mint nekem!
2012. dec. 18. 14:18
 22/32 anonim válasza:
leveszed és ennyi ne gátoljon
2012. dec. 18. 14:34
 23/32 anonim ***** válasza:
képet :D akár ide akár privátba. feltuningoljuk mi az önbizallmad :D
2012. dec. 18. 14:40
 24/32 anonim ***** válasza:

Köszi, ezeket kipróbálom hátha lehet kicsit javitani :)

Ha a méretükkel nincs probléma és ilyen sokat teszel is érte szépek legyenek akkor én is azt mondom ne szégyelld őket hiszen minden pasi gyengéi a cickók! Könnyen el lehet varázsolni velük egy férit. Csak a gátlásodat kellene legyőzni, én régebben azt csináltam hogy félhomályban, vagy sötétben vetkőztem csak le a páromnak. Ez még az nagy szerelememmel volt. Ő mindig mondta milyen gyönyörűnek talál, hogy pont így szeret ahogy vagyok ne rejtegessem magam, ő sem tökéletes. Ettől tényleg kivánatosabbnak érzi magát egy nő. Viszont ha negativat mondanak sajnos az is hatással van ránk.

A Te barátod is akkora tapló lehetett mint a legutóbbi exem akivel nem is volt szex, mert állt fel neki. És azt mondta azért mert ő a nagy mellekre bukik. Nekem is jókora fájdalmat és önbizalomhiányt okozott ezzel. De rájöttem hogy ő egy impotens barom és egyáltalán nem a melleimmel volt a gond hanem az ő kudarcát és feszélyezettségét próbálta ezzel leplezni.

Néha a tükör előtt akkor nézegettem magam és én is simogattam őket mert azt olvastam attól megnő de sajnos tapasztalataim szerint nem igazán, inkább placebó hatás lehet hogy azt hisszük és várjuk ezért tényleg nagyobbnak látjuk valamivel. Mostanra ugy ahogy megtanultam elfogadni magamat igy, push up melltartót szoktam hordani amitől szex közben sem szivesen vállok meg ha mégis akkor a kutyapóz mert igy nem látszik :) Egyébként nagyon rá tudja nyomni a bélyegét a szeretkezésre az ilyen gátlások félelmek nálam még az orgazmust is megakadályozták.

2012. dec. 18. 14:50
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, kimaradt a nem. Nem állt fel neki* igy helyes.

Eszembejutott még az alkohol..

Én becsípve egyáltalán nem szoktam aggódni a melleim mérete miatt, eszembe sem jut inkább a páromat kényeztetem és tényleg sokkal oldottabb szenvedélyesebb és olyankor a szex. Nem kell állandóan kalkulálnom, hogy most hogyan forduljak hogy előnyös szögből essen rám a fény. :( Nagyon fárasztó és vágylohasztó tud ez lenni... Persze becsípni se lehet mindig de legalább volt pár felhőtlen élményünk és tudjuk, hogy tényleg a gátlások hátráltatják a dolgokat és képesek visszafogni az embert a csúcsra vezető úton..

2012. dec. 18. 14:55
 26/32 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért szégyelled őket, mert tényleg csúnyák. Nem csak a lógó mell lehet visszataszító, vannak olyan mellek, amelyek egyszerűen csak undorítóak. Ez van. Nem lehet mindenkinek jó melle. Akkor nem lenne mihez hasonlítani.
2012. dec. 18. 15:13
 27/32 anonim ***** válasza:
Utolsó mutathatnál képeket mert elképzelni sem tudom mitől lehet csúnya egy mell ami normális nagyságú és nem lóg!
2012. dec. 18. 15:33
 28/32 anonim ***** válasza:

[link]

Ezzel a kettővel is csak annyi baj van, hogy az egyik kicsi a másik pedig lóg.

"A plasztikai sebészeti rendelésen előfordul a nők egy harmadik csoportja is: náluk a kapcsolatteremtés zavara más eredetű, csak kivetítik valós vagy vélt testi hibáikra. Fontos, hogy ezt idejében felismerjük, mert itt a plasztikai műtét nem hozna érdemi fordulatot kapcsolataikban. Itt műtét helyett csak beszélgetésre szorítkozunk, helyes irányba terelve a pácienst."

2012. dec. 18. 15:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Egyébként még a műtött mell is lógni fog egy idő után, nincs olyan hogy örökre tökéletes cicik...
2012. dec. 18. 15:37
 30/32 A kérdező kommentje:
a méretével nincs, gond, és fiatal vagyok, még nőni fog.:) igen, tudom hogy majd idővel lógni fog, de próbálom minnél tovább húzni, nem véletlen maszírozom, és nem véletlen edzek rá, szerintem szép mellem van, mert formás, a mellbimbóim is szépek, nem parizer feeling.. egyzserüen kényelmetlenül érzem magam melltartó nélkül, és félek, hogy a páromnak nem tetszik..:/
2012. dec. 18. 15:41
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!