Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen stílusban írjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen stílusban írjak egy lánynak, ha meg akarja velem szakítani a kapcsolatot? (letilt facebookon, de még a telefonján, vagy emailben elérem)

Figyelt kérdés

Teljesen függetlenül attól, hogy miért...

általában sok próbálkozásom volt, de egyik sem volt sikeres.... de mint mindenre az életben, erre is biztosan létezik megoldás.

2012. dec. 18. 00:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Figyi, valamiért megijedt tőled. Mindenképp hagyd őt, ne keresd, mert ha még jobban ráparázik a helyzetre, fel is jelenthet simán.

Máskor meg ne költs ennyit egy lányra se első néhány randin.

2012. dec. 18. 01:40
 32/36 A kérdező kommentje:
Miért ijedt meg?
2012. dec. 18. 01:58
 33/36 A kérdező kommentje:
Végülis ez benne van a pakliban, ha nem ijedt volna meg nem jutottunk volna el idáig... úgy lekaptam mint az isten. többször is smároltunk az első randin. a kiscsaj meg úgynézki még nem kész erre....
2012. dec. 18. 01:59
 34/36 anonim ***** válasza:

És az kit érdekel, hogy lakaptad? Szerintem már megbánta.

Azt honnan tudjam mitől ijedt be? Itt is elég furák a megnyilvánulásaid, már ne is haragudj, én biztos, hogy nem találkoznék veled. A randin meg a csaj sírva futott a metróhoz? Ja, persze, ez teljesen normális, biztos nem volt semmi gond...

Hagyd őt mindenképp, mert ha feljelent, lesegethetsz nagyokat.

2012. dec. 18. 10:14
 35/36 anonim ***** válasza:
szerintem azért ijedt meg,mert pszichopata vagy.amúgy semmi gáz
2012. dec. 18. 12:08
 36/36 anonim ***** válasza:

Milyen stílusban? Te jó ég...

A SAJÁT stílusodban, add önmagadat. Ennyi. Pont.

2012. dec. 18. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!