Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusban írjak egy lánynak, ha meg akarja velem szakítani a kapcsolatot? (letilt facebookon, de még a telefonján, vagy emailben elérem)
Teljesen függetlenül attól, hogy miért...
általában sok próbálkozásom volt, de egyik sem volt sikeres.... de mint mindenre az életben, erre is biztosan létezik megoldás.
Úgy vettem észre az idő csak ront a helyzeten. Volt aki 2 éve tiltott le és az anyja azt tanácsolta, hogy 1-2 év után biztosan beszélünk most hagyjam. Felkerestem és szinte ugyanúgy reagál mint aznap amikor letiltott.
Valószínűleg a felkeresés módjával lehet a baj.
Szerintem hagyd, ne keresd. Az ő szemében az ilyen nyomulás visszataszító, illetve gyenge jellemet feltételez (rólad). Vagyis megerősíted a már meglévő feltételezését.
Hagyd, így járt...
Mert a letiltás mire vall?
Én legalább bevállaltam azt ami miatt letiltott.... ő cserébe adhatna egy második esélyt.
Különben egy kib.szott hazug világban fogunk élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!