Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen stílusban írjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen stílusban írjak egy lánynak, ha meg akarja velem szakítani a kapcsolatot? (letilt facebookon, de még a telefonján, vagy emailben elérem)

Figyelt kérdés

Teljesen függetlenül attól, hogy miért...

általában sok próbálkozásom volt, de egyik sem volt sikeres.... de mint mindenre az életben, erre is biztosan létezik megoldás.

2012. dec. 18. 00:09
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

én csak a mobilfeltöltést akartam visszakérni.

Feltöltöttem a mobilját, utána közölte, hogy közben más sráccal is találkozott, csókolózott. de képes volt eljönni egy randira. valaki magyarázza meg, hogy mekkora k.rva volt légyszi mert én is ezt gondolom de valahogy nem tudom feldolgozni és sajnálom szegényt.

2012. dec. 18. 01:24
 22/36 anonim ***** válasza:
Ezt a randin mondtad vagy még előtte? Mert ha a randin, akkor te rontottad el, ha előtte, akkor nem értem, hogy minek ment oda a csaj? Te meg mi a francért költesz egy lányra 1. randin 10000 fölött? Mit vettél ennyiért?
2012. dec. 18. 01:26
 23/36 A kérdező kommentje:

Minek mondta, hogy kifizeti, ha végül nem fizette ki?

Talán csak arra volt kíváncsi mennyire tud kihasználni?

Jó, tudom senki sem kért meg erre...

2012. dec. 18. 01:27
 24/36 anonim ***** válasza:
Basszus, te több, mint 10000-et töltöttél egy idegen lány telójára???
2012. dec. 18. 01:29
 25/36 A kérdező kommentje:

egyrészt megvettem a vonatjegyemet oda... másrészt mozijegy, kaja, ajándékot is vettem neki még az első randin annyira aranyos volt a neten.

amúgy a randi után smsben mondtam, hogy küldje vissza, de annyira nem tudta feldolgozni hogy kiakadtam azon hogy más sráccal is elment és csókolózott, hogy egyrészt a moziban majdnem sírva fakadt, ezért bár nem volt hozzá kedvem de még fél óráig simogattam a combját, hogy lenyugodjon, másrészt hazafele miután újra elmondtam neki, hogy ennek nem örültem és rosszul esett, szinte rohanva ment a metró felé, hogy minél előbb elváljunk. egyébként ő úgy akart elválni, hogy folytassuk barátilag.

Én úgy akartam elválni, hogy még folytassuk, de legyen súlya annak amit csinált, és ezt érezze.... hát nem jött össze.

Talán a barátit kellett volna választani, de az is megalázó lett volna.

2012. dec. 18. 01:30
 26/36 A kérdező kommentje:
3000-rel töltöttem fel a teloját. és nem éreztem idegennek... már egyszer találkoztunk előtte és heteket beszéltünk fbon, webcamon.
2012. dec. 18. 01:30
 27/36 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt a szitut. Írd le légyszi érthetőbben, hogy kb mikor kezdtetek ismerkedni, mikor mondtad neki azt, hogy csak szexet akarsz, mikor randiztatok és a randin mitől bukott ki annyira.
2012. dec. 18. 01:32
 28/36 A kérdező kommentje:

Én amúgy el akartam vinni egy fürdőbe, mert úgy éreztem szinte túl jól sikerült az első randi, és már csak valami összemelegedős romantikus dolog hiányzik. Ő visszariadt, hogy meg akarom dugni de a második randira már úgy jött el, hogy átölelni se hagyta magát az elején..... azt mondta kezdjük újra az ismerkedést....

Szóval....

De úgy kicsípte magát mint az állat.

Lehet, hogy egy nyelvlógató kiskutyát akart aki majd ellessz a háttérben?

2012. dec. 18. 01:32
 29/36 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, valamiért nagyon beparázott tőled.
2012. dec. 18. 01:33
 30/36 A kérdező kommentje:

igen, nem is nagyon ismert, túl közel kerültünk egymáshoz az első randin, túl nyomulós voltam + ő még szűz.

a másik, hogy amúgy is fura vagyok, kissé semleges, így aki nem ismer igazán az bármit belémlát. a két lábon járó görög istentől kezdve, akár az őrült sorozatgyilkost.

2012. dec. 18. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!