Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaj, hát ha magyar, akkor ugyanannyi esélyed van nála, mint akármelyik másik srácnál. :)
Persze csak akkor, ha jól nézel ki, meg belsőre is van benned valami különleges (bár ez normál esetben is kell egy jó kapcsolathoz szerintem).
Próbálj valahogy a közelébe kerülni, nem bonyolult, de így, hogy nem tudom milyen jellegű hírességről van szó, konkrét módszert nem tudok javasolni.
Nevet gondolom nem fogsz írni, de azt leírhatod, hogy mitől híres, szokott-e pl tv-ben szerepelni, ilyen kis celebféleség vagy komolyabb körökben elismert...ilyeneket írj le róla, ha szeretnél tanácsokat kapni. ;)
De már régóta tart a karrierje, vagy egy-két éve/hónapja tűnt csak fel?
Ha ilyen újabb sztár, pl x-faktorból vagy ilyenek, akkor egyszerű, elmész egy fellépésre, és tuti örül, hogy valaki odamegy hozzá, na meg még friss sztár, szóval szívesen elbeszélget minden rajongójával, legyen valami jópofa szöveged, ami esetleg felkelthetné az érdeklődését. Ha el tudsz vele flörtölgetni és poénkodni, akkor pedig remélhetőleg átveszi a kezdeményezést. Általában bátran mernek próbálkozni az ilyen újdonsült hírességek én úgy vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!