Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy sztárba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy sztárba :/ Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés
-

2012. dec. 17. 15:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
De komolyan,ha magyar akkor megtudsz vele ismerkedni,és kitudja,meg az is lehet,hogy kiábrándulsz belőle.Szóval szerinte próbálkozz kivéve,ha annak a "sztárnak" már van családja,vagy esetleg ő SP,ez esetben inkább felejtsd el :DD
2012. dec. 17. 15:32
 12/24 anonim ***** válasza:

Jaj, hát ha magyar, akkor ugyanannyi esélyed van nála, mint akármelyik másik srácnál. :)

Persze csak akkor, ha jól nézel ki, meg belsőre is van benned valami különleges (bár ez normál esetben is kell egy jó kapcsolathoz szerintem).

Próbálj valahogy a közelébe kerülni, nem bonyolult, de így, hogy nem tudom milyen jellegű hírességről van szó, konkrét módszert nem tudok javasolni.

Nevet gondolom nem fogsz írni, de azt leírhatod, hogy mitől híres, szokott-e pl tv-ben szerepelni, ilyen kis celebféleség vagy komolyabb körökben elismert...ilyeneket írj le róla, ha szeretnél tanácsokat kapni. ;)

2012. dec. 17. 15:34
 13/24 A kérdező kommentje:
értem.
2012. dec. 17. 15:39
 14/24 A kérdező kommentje:
énekes és szerepel a tv-ben is.
2012. dec. 17. 15:45
 15/24 anonim ***** válasza:

De már régóta tart a karrierje, vagy egy-két éve/hónapja tűnt csak fel?

Ha ilyen újabb sztár, pl x-faktorból vagy ilyenek, akkor egyszerű, elmész egy fellépésre, és tuti örül, hogy valaki odamegy hozzá, na meg még friss sztár, szóval szívesen elbeszélget minden rajongójával, legyen valami jópofa szöveged, ami esetleg felkelthetné az érdeklődését. Ha el tudsz vele flörtölgetni és poénkodni, akkor pedig remélhetőleg átveszi a kezdeményezést. Általában bátran mernek próbálkozni az ilyen újdonsült hírességek én úgy vettem észre.

2012. dec. 17. 15:49
 16/24 A kérdező kommentje:
De nem X-faktoros
2012. dec. 17. 15:51
 17/24 compactegon ***** válasza:
ki az? hátha segíthetek :D
2012. dec. 17. 15:55
 18/24 tetro ***** válasza:
69%
Én évekkel ezelőtt egy filmben láttam meg egy lányt, akiért hú de oda voltam. Mármint nem így mint te, mert én nem vagyok hibbant :D Aztán kicsit több mint egy év múlva randiztunk. Aztán még egyszer. Aztán rájöttem, hogy ő nem az akire én vágyom :D
2012. dec. 17. 15:56
 19/24 A kérdező kommentje:
-.-
2012. dec. 17. 15:57
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
szerintem ne nézz egy darabig tv-t :D
2012. dec. 17. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!