Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdagként könnyebb párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdagként könnyebb párt találni? Pl. Sétálok az utcán és látszik rajtam hogy jól élek, nagyobb az esélye hogy megneznek a lányok?

Figyelt kérdés

2012. dec. 17. 14:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy gazdagként könnyebb párt találni. Legalábbis nekem nem éppen könnyű. Én lány vagyok ugyan, de úgy érzem, hogy sosem találok olyan valakit, aki őszintén fog szeretni.
2012. dec. 18. 12:54
 12/19 anonim ***** válasza:
#11: Miért, gazdag vagy?
2012. dec. 18. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. dec. 18. 16:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Fogjuk rá :)
2012. dec. 19. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:
én úgy gondolom hogy nem azt nézik mennyire vagy pénzes, mennyibe kerülhetett az öltözéked, hanem a stílusod. a pénzesek közül se tud mind stílusosan felöltözni. attól hogy pénzesnek látszol vagy vagy is nem biztos hogy annyira vonzó is vagy. egyébként az a nő meg aki azt nézi egy pasin hogy mennyire lehet gazdag az őt minősíti
2012. dec. 25. 02:08
 16/19 anonim ***** válasza:

szemléltetem h mi van :D

"lehet h qrva drága köcsid van de az enyémet többe meg nézik!" ;)))

2012. dec. 25. 21:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Alapvetően rossz szemlélet. Ennyi erőből prostikat is felszedhetsz, ugyanott vagy, azok is pénzért csinálják, és azokat könnyebb leráznod, cserélned.

Ha valaki normális kapcsolatot akar, akkor ilyen kérdést nem tesz fel, mert a normális kapcsolat alapja nem lehet a pénz.

2013. jan. 2. 08:59
 18/19 anonim ***** válasza:
A haszonlesők mindenképpen! Sőt, kezdeményezni, ismerkedni is fognak!
2013. jan. 4. 23:21
 19/19 vinczem válasza:
A gazdagság ad egy bizonyos tartást, önbizalmat és biztonságérzetet. Na, ezt érzik meg a nők, és ezért tartják vonzónak az ilyen pasikat.
2013. febr. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!