Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg furcsa az, hogy az izmos lábú férfiak a gyengéim?
Figyelt kérdés
Annyira vonzónak találom a formás lábú atlétákat, illetve biciklistákat.Nem is értem az átlag kondis srácokat, akik csak felsőtestre edzenek.
Felőlem akár pálcika karjai is lehetnek egy srácnak, ha izmos lábai és formás feneke van.
Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert rengeteg férfi és nő meglepődik ezen, mert úgy gondolják, hogy a nők inkább a felsőtestet nézik.
2012. dec. 16. 21:47
11/17 anonim válasza:
Soha nem gondoltam, hogy ez bárkinek is bejönne, még soha nem jöttem be lánynak az izmos lábaim miatt:) bezzeg én felsőtestre nem sokat gyúrok, de azért gondolom számít mi van felül, ugye?
12/17 anonim válasza:
Ez azért nem így van, persze sokan nem eddzenek lábra, de az hogy mennyire gyorsan reagál a lábad az eddzésre, sé mennyire izmosodik, az genetika kérdése is. Nekem is a felsőtestem fejlődik jobbna, és vékonyabb a lábam, de inkább legyen vékonyabb, mint valam nagy tuskó láb, az nem annyira jó. Egyébként a spinninges fickóknak tényleg atomjó lábaik vannak, ezt én is láttam a teremben. De főleg genetika kérdése. Nézd meg Schwarzeneggert, Frank Zane-t, nekik is hátrányosabb genetikájuk volt lábra, de mégis több munkával azért felhozták szintre,hogy összhangban legyen a felső testükkel. Nem csak azért vékonyabb tehát valaki lába, mert nem eddzi. De pl. Brad Pitt is ezért jár mindig hosszúnadrágban, mert túl vékony a lába a felsőtestéhez képest, és őt is zavarja állítólag. De a nők zömének a lábméret annyira nem fontos mint a felső izomzat, csak ne legyenek trampli zongora/ tuskó lábai az a lényeg. A legtöbb férfi sztárnak sem túl vastagok a lábai, ha megnézed, a tengerből kijövő Daniel Craig lábai sem annyira vastagok. MAtt Mcnoguhy vádliai viszont elég durván jók, neki biztos jobban reagáll az eddzési terhelésre, azért nől jobban a vádlija.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát nyilván, azért ne legyen pocakos vagy görbe hátú. :)
Nem azt mondom, hogy csak a láb számít, de az egy óriási plusz pont. Már csak azért is, mert sportol, figyel az egészségére.
2012. dec. 16. 21:56
14/17 anonim válasza:
Ez például gyúr lábra, és láthatod, hogy a combizmai mennyivel jobban reagálnak az eddzésre, mint a vádliai, nézd milyen torz!
15/17 anonim válasza:
Ez is gyúr lábra, és láthatod sokkal vékonyabb lábai vannak, de mégis arányosabb, jobbak a szimmetriái [link]
16/17 anonim válasza:
Ezeket a képeket látva azon gondolkodok, hogy ezeknek a gyúrós nyomorékoknak vajon a gyúrástól megy össze a p*cse, vagy már alapból kicsi volt, és kompenzálás miatt kezdtek gyúrni? :D
17/17 anonim válasza:
:D ez jó poén volt. Én tíz év óta gyúrok, de még mindig 17 centis f@sz van a lábam közt álló helyzetben. Egyébként pózolás közben nem szokott senkinek a farka sem állni, azt szex közben szokás produkálni! :) Egyébként a 60 as átmérőjű lábak közt egy nagyobb szafaládé is tünhet optikai csalódásként kisebbnek, de azért normál pinába bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!