Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
Figyelt kérdés
A múltkor a lány ajánlotta fel nekem, hogy szívesen beszélgetne, ismerkedne velem, mert ő is visszahúzódó, erre most meg flegmázik velem, magyarán lekoptat. Persze, nem magyarázza el, mi az oka. Nem egy lánnyal jártam már így! Mi változhat bennük pár nap alatt és miért? Ezek után kit lehet egyáltalán komolyan venni?2012. dec. 3. 14:31
1/29 anonim válasza:
a csajok ilyenek.......egyik percben majdnem felszednek másikban már másik fiuval beszélgetnek ...ezezk a csajok
3/29 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok sajnos...egy fiú sem ért meg. De én pusztán bizonytalan vagyok, nem tudom mit is akarok a másiktól.
4/29 anonim válasza:
Lehet túl nyomulós vagy.. ha csak barátságot akar tőled, persze hogy lekoptat.
5/29 anonim válasza:
lehet valami infot tudott meg rólad amit terjesztenek nöm?
6/29 anonim válasza:
Megakar ismerni, megismert, megunt...
Próbál elérni, hogy hosszabb legyen a folyamat!
8/29 anonim válasza:
9/29 anonim válasza:
Az is lehet, hogy elolvasott egy "nagyon komoly, nagyon értelmes" emancipált oldalt arról, hogy ezt kell csinálnia, ha hosszú távra fel akar szedni egy fickót.
10/29 anonim válasza:
nem tom, lehet h meg fog neki jönni.... vagy mondtál vmi rosszat....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!