Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
Velem is így volt. Csak én akartam felszedni a lányt, nem ő.
Miután beszéltem vele, hogy mi a helyzet mit érzek stb. hirtelen romlani kezdett a kapcsolatunk. Azt mondta barátként szeret most csak. Utána Pár nap alatt annyira megromlott a viszonyunk, hogy köszönni se akar csak azt nem tudom mért! :/ Elvileg fél tőlem ahogy leszűrtem, mert biztos hirtelen jött, de akkor is -.-
Ilyenek a lányok/nők...
''Bocsi az offért.
Ezek az oldalak keszítői szerintem azt akarják hogy nekünk ne legyen jó :D Valószínűleg azért mert nekik sem jó :D
Egyébként itt tájékoztatom a lányokat róla, hogy a flegmaság, nagyképűség, stb.. NEM jön be! :)''
Igen? Én meg lány vagyok, pont azt látom hogy a fiúk a rendes, kedves nőket kihasználják, hülyére veszik, lekoptatják..Az ilyen bunkó, lekezelő p.csákért meg rajonganak, döglenek meg nyaliznak.
Én ugyanígy szoktam járni a pasikkal ahogy a kérdező a lányokkal, eleinte jól indul, beszélgetünk, érdeklődik, még búcsúzáskor is kedves, udvarias..Utána egyszer csak felszívódik, nem hív, nem ír..Én meg nem akarok megalázkodni és én kérdezősködni, mi van vele, mi a helyzet mikor neki kéne megtennie. Aztán meg ha keresném (egyszer vagy kétszer volt ilyen de soha többé) akkor meg kifogásokkal jönne meg mellébeszélésekkel. És nem írja meg mi az oka hogy ilyen távolságtartó azt se mit akar vagy akar -e egyáltalán valamit. És folyton így járok, nem értem miért kopik le és miért nem keres, és utána miért olyan rideg.
Lehet mondani velem van a baj, de rengetegszer próbáltam kideríteni és senki nem tudja megmondani és annyiszor próbáltam megfelelni hogy akkor ilyennek meg olyannak kéne lennem. Aztán meg látom nálam sokkal gázabb hülye hiszti p.csáknak van pasijuk aki folyton próbálja kiengesztelni őket. Ez van sajnos..
És srácok..Én is azt olvastam a rengeteg csalódás és lekoptatás után hogy a pasiknak valójában a flegmaság jön be, mert ők nem a kedves, rendes csajokra buknak hanem az elérhetetlenekre akik emberszámba se veszik őket.
Ezzel szemben nemrég hallottam hogy a pasiknak azt írják akik nagy hódítók akarnak lenni hogy legyenek ők flegmák és lekezelők a nőkkel és azok majd döglenek utánuk.
Hogy is van ez? Egónövelés céljából legyen mindenki lekezelő a másikkal hátha az majd valaki behódol?
25#:
Ha nekem írtad, tévedsz, nem itt szoktam ismerkedni hanem az életben. Itt gyk-n nem ismerkedésből de leveleztem és senkitől nem kértem képet ellenben ők nagyon is akarták hogy küldjek.
Kedves 23mas!
Elfelejtettem írni hogy az emberek nem egyformák, bocsánat :)
De ezek szerint a többségnek az jön be. A kivételek meg nem találnak egymásra.
De te tudod, ha akarod felőlem az leszel ami akarsz, sok sikert hozzá! :)
Egyébként mindennek megvan a mértéke, az meg hogy ki mennyire szereti az relatív.
Mert abban hogy elérhetetleb, meg flegma, meg izé van valami. De ha túlságosan, akkor inkább hagyom a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!