Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
Nem akarlak megbántani, de ha az a helyzet, hogy "Nem egy lánnyal jártam már így!", akkor lehet, hogy a hiba nem az ő készülékükben van.
Amúgy teljesen felesleges azt kérdezned, hogy "miért ilyenek a lányok?" Ők maguk sem tudják, hogy mit miért csinálnak...
Sajnos itt nem lehet hasznos választ adni.
Ez egy teszt, nem tudatos nála. Azt nézi mennyire vagy az, akinek adod magad, ki akar billenteni az egyensúlyból.
És az a gond, hogy be is buktad ezt a tesztet. Akkor bukod be, mikor ilyet csinál, akkor elkezded, hogy "most mi a baj? mit rontottam el? rosszat szóltam?"
Átadtad neki az irányítást. Feladtad férfi mivoltodat, megváltoztatod magad a kedvéért.
Hidd el egy rosszfiú fel sem vette volna a parasztkodásait, ha meg sokáig folytatta volna, akkor hagyta volna a francba, és ismerkedett volna mással.
Neked is azt kellett volna, elengedni a füled mellett, mintha semmi sem történt volna.
A gond, hogy nagyon necces a helyzet már, elbuktad őt. Szerintem keresd a következőt. Mikor ő ezt csinálja, tegyél úgy, ahogy írtam.
Bocsi, de offolok
9-es válaszoló, csak nem az "álomnő vagy lábtörlő" oldalra gondolsz? Nekem már volt szerencsém ahhoz az oldalhoz...
Konkrét oldalcímet sajnos nem tudok, de egy másik topicban írta egy lány, hogy női oldalon azt írták neki, a flegmaság, lekezelő stílus vonzza a férfiakat.
Az az érdekes, hogy nekünk ugyan ezt írják sok férfioldalon, csak ott a nőkre értelmezve.
Bocsi az offért.
Ezek az oldalak keszítői szerintem azt akarják hogy nekünk ne legyen jó :D Valószínűleg azért mert nekik sem jó :D
Egyébként itt tájékoztatom a lányokat róla, hogy a flegmaság, nagyképűség, stb.. NEM jön be! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!