Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés
A múltkor a lány ajánlotta fel nekem, hogy szívesen beszélgetne, ismerkedne velem, mert ő is visszahúzódó, erre most meg flegmázik velem, magyarán lekoptat. Persze, nem magyarázza el, mi az oka. Nem egy lánnyal jártam már így! Mi változhat bennük pár nap alatt és miért? Ezek után kit lehet egyáltalán komolyan venni?

2012. dec. 3. 14:31
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk ennyire hülyék? Mindenki azt írja h mensi..bazzz xDDDDD Eszetekbe se jutott hogy néha veletek van a gond??
2012. dec. 3. 14:53
 12/29 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de ha az a helyzet, hogy "Nem egy lánnyal jártam már így!", akkor lehet, hogy a hiba nem az ő készülékükben van.

Amúgy teljesen felesleges azt kérdezned, hogy "miért ilyenek a lányok?" Ők maguk sem tudják, hogy mit miért csinálnak...

Sajnos itt nem lehet hasznos választ adni.

2012. dec. 3. 14:55
 13/29 anonim ***** válasza:
92%

Ez egy teszt, nem tudatos nála. Azt nézi mennyire vagy az, akinek adod magad, ki akar billenteni az egyensúlyból.

És az a gond, hogy be is buktad ezt a tesztet. Akkor bukod be, mikor ilyet csinál, akkor elkezded, hogy "most mi a baj? mit rontottam el? rosszat szóltam?"

Átadtad neki az irányítást. Feladtad férfi mivoltodat, megváltoztatod magad a kedvéért.

Hidd el egy rosszfiú fel sem vette volna a parasztkodásait, ha meg sokáig folytatta volna, akkor hagyta volna a francba, és ismerkedett volna mással.

Neked is azt kellett volna, elengedni a füled mellett, mintha semmi sem történt volna.

A gond, hogy nagyon necces a helyzet már, elbuktad őt. Szerintem keresd a következőt. Mikor ő ezt csinálja, tegyél úgy, ahogy írtam.

2012. dec. 3. 14:56
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Igaza van, ha flegmázik veled, küldd el az anyjába!
2012. dec. 3. 14:59
 15/29 anonim ***** válasza:
én csak akkor vagyok ilyen ha valami bunkósságot mondanak..
2012. dec. 3. 15:05
 16/29 anonim ***** válasza:
Mondhatod, hogy a lányok a flegmák! Talán veled is lehet valami baj. Nem kell ezen gondolkodni, de ha nem jössz rá, akkor mindig így jársz. Ismerd ki a lányokat, de elsőnek magadat.
2012. dec. 3. 15:20
 17/29 anonim ***** válasza:
11-es eszedbe sem jutott hogy csak poénkodunk ? Muszály fap*csnek lenni és mindent rohadt komolyan venni.Nyilván ezer oka és magyarázata lehet arra hogy miért csinálják ez.Megunt,rájött vmire, felvilágosították vmire lényeg valami változott vagy vele kapcsolatban vagy veled.Fölös értelmet keresni benne mert úgy sem fogsz találni.Örülsz 11-es -.-" Nem hiába nem híresek a lányok a humor érzékükről ..
2012. dec. 3. 15:22
 18/29 anonim ***** válasza:

Bocsi, de offolok

9-es válaszoló, csak nem az "álomnő vagy lábtörlő" oldalra gondolsz? Nekem már volt szerencsém ahhoz az oldalhoz...

2012. dec. 3. 15:45
 19/29 anonim ***** válasza:

Konkrét oldalcímet sajnos nem tudok, de egy másik topicban írta egy lány, hogy női oldalon azt írták neki, a flegmaság, lekezelő stílus vonzza a férfiakat.

Az az érdekes, hogy nekünk ugyan ezt írják sok férfioldalon, csak ott a nőkre értelmezve.

2012. dec. 3. 15:52
 20/29 anonim ***** válasza:

Bocsi az offért.

Ezek az oldalak keszítői szerintem azt akarják hogy nekünk ne legyen jó :D Valószínűleg azért mert nekik sem jó :D

Egyébként itt tájékoztatom a lányokat róla, hogy a flegmaság, nagyképűség, stb.. NEM jön be! :)

2012. dec. 3. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!