Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki a tömegből kérdése:

Mi a célja ezzel?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel eddig nem igazán dumáltam. De észre vettem hogy kb három hónappal ezelőtt elkezdett nyitottan viselkedni velem. Én eleinte ellenkeztem, de kb egy hónappal ezelőtt beadtam a derekam és üsse kő belementem a játékba, beszéltünk a dologról elmondása szerint barátkozni akar. De felgyorsultak az események és furcsa dolgok történtek Pl filmezés közben rám hajolt, piszkálódik velem, megkért hogy masszírozzam meg és melltartóra vetkőzött. Nem értek semmit, később kiderült hogy az osztályomból szinte már minden fiú bele volt esve és ő elutasította őket. Lehet hogy még csak én hiányzok a gyűjteményéből vagy mi?

2012. dec. 15. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
csak vár az igazira...
2012. dec. 15. 21:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Vagy akkor én lehetek a "meleg" fiú barát. Mer annyit tudni lehet rólam hogy soha nem volt barátnőm kapcsolatkerülő vagyok, általában magányosan tengetem a mindennapokat.
2012. dec. 15. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz magadnak nem állsz be a sorba.

"Pl filmezés közben rám hajolt, piszkálódik velem, megkért hogy masszírozzam meg és melltartóra vetkőzött. "

Segítsd fel a kabiját, és "kívül tágasabb" előadást játssz.

2012. dec. 15. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyértelmű hogy valahogy el kellene neki magyarázni. de arra is gondoltam hogy neki ez normális, és a többiek félre értették a jelzéseit. De abban igazad van hogy lépnem kellene mert ez nekem is kínos nem szeretem vagy ilyesmi szóval furcsa hogy ilyeneket csinál.
2012. dec. 15. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!