Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lánykának mi a célja ezzel, amit csinál?
Néha tök jól lehet beszélgetni/hülyülni, néha úgy tesz mintha nem ismerne/leszar. Ha megkérdezem mi baja, azt mondja semmi, vagy nem ír semmit. Ma és tegnap is ráírtam, de nem írt semmit. Ugyanakkor facebookon ismerőseim skáláján a 2. helyen áll, akik naponta legtöbbet nézik a képeim.
Sokat mosolyog és ránézésre olyan mint, de nem értem: [link]
el, és nem magyar alkalmazás hanem orosz, de biztos h valódi.
első helyen egy régi oszt. társam van, és megkérdeztem hogy sokat nézegeti-e a képeim, és azt mondta rengeteget.
-.- jézusom.....micsoda buta alakok vannak a facebook alkotói kategórikusan kijelentették hogy az adatlap nézegetésről semmilyen információt nem adnak ki sem magánszemélynek sem alkalmazásnak....sőt nem is tárolják azt vagyis hozzá se férhetnek jogtalanul...kamua z egész érted???? Az összes ilyen kamu....
Linkeld már be
jó akkor szarjátok le a facebookot. nem az a fő kérdés.
egyébként 2féle vírusírtóm van, 16 karakteres jelszó(szám, betű, spec karakter), ezen kívül bármilyen alkalmazást mielőtt használok megnézem googleban hogy biztonságos-e, valamint leellenőrzöm egy weboldallal, hogy vannak-e rajta férgek. és max ezek után. nem vagyok amatőr, nem ma kezdtem.
és ráadásul annyi hogy az alkalmazás semmilyen adatot nem kért tőlem csak e mail, de ott meg 30 karakteres jelszó úgyh...
A lista meg azért valós, mert olyanok is szerepelnek felül, akiket én sosem nézek, sőt nem is leveleztem velük.
Whahaahababddjahafkbeobd falra mászok, mikor valaki azt írja lányka. Lány vagy nő és slussz. Nem oviban vagyunk, hogy lánykát írj. Fiúcska...
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!