Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K. Urvat csinal a baratnombol az egyik pali; mit lehet tenni ellene?
Semmit se csinálj édes!
Ehhez nem túl sok közöd van,már ne sértődj meg.
Ha a barátnődnek nem lenne így jó,akkor valószínű hogy változtatott volna.
(...egyébként nem a pali csinál belőle qrvát, az teljesen más szitu lenne, és futtatásnak hívják.
Ő csinál saját magából qrvát, mert ostoba!!!)
"Hogy erted, hogy o csinal magabol k.urvat,"
Tudod létezik olyan, hogy szabad akarat.
Senki nem tart pisztolyt a fejéhez, hogy kurvuljon.
Ő, saját elhatározásból (a pali miatt) kurvítja el saját magát.
Senki nem parancsolja, kéri, vagy tanácsolja neki, ez az ő döntése.
Azért, mert ostoba.
Ha nem lenne ostoba, akkor nem foglalkozna a palival, és nem csinálná ezt magával.
Szóval egy kizárólag csakis az ő hülyesége, és ha neki így jó, jól érzi magát, akkor pláne nem tehetsz semmit.
"(...egyébként nem a pali csinál belőle qrvát, az teljesen más szitu lenne, és futtatásnak hívják."
Én kajak azt hittem a cím alapján hogy az lesz a sztori, hogy a pasi futtatja a csajt.
Amúgy meg kérdező,miért vagy így kiakadva?
Szerintem nem fog engedélyt kérni a barátnőd tőled hogy hogy viselkedhet,öltözhet,ha te meg megszabnád neki,akkor ez milyen barátság?
K.rvát meg senki sem csinál belőle szerintem,max tényleg ő csinál saját magából.
Mert a srác nem fog fegyvert a fejéhez,és kényszeríti h viselkedjen így.
Ha korábban volt köztük valami, akkor most azért kellene leszarnia a palit, ha nem volt semmi köztük korábban akkor meg azért mert nem is lesz más csak talán párszor szex - és más semmi... :D
Max. annyit tudsz tenni, hogy elviszed pasizni, talán összejön egy normálisabbal.
Szerintem egy emberbol nem lehet olyat elohozni ami nincs benne alapbol a termeszeteben. S sajnos jol irjak nem tehetsz semmit, ha oszinte leszel lottek a baratsgotoknak, az emberek nem szeretik ha figyelmeztetik a hibaikra.
Amugy nem ertem mirt vagy kiakadva a pap is szoknyaban van...:)
szólj a plébánosnak, hogy ne engedje be a templomba miniruhában.
ettől remélhetőleg majd észhez tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!