Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor csak AZT akarja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor csak AZT akarja?

Figyelt kérdés

Van egy fiu ő 17 én 15 csak a bulikban nyomul rám de akkor olyan sok szépet mondd hogy csak na(de komolyan) most meg a buli ota nem is keres (azt mondta utálja az msn-t ,pedig egész nap fent van)azért irhatna két szót!!

És a buliban a barátnőmtől megkérdezte hogy szűz vagyok e még....

Lehet hogy csak azt akarja...

De hát akkor mi értelme lenne hoyg órák hosszat beszélgetett velem amikor simán meghapahatott volna egy csajt a buliban ha csak arra kéne neki!!Sőt én még ilyen szempontból reményt sem adtam neki mivel még a csókót is vonakodva engedtem meg második találkozás után és uyg hogy már 5 éve ismrem...

Akkor ezt nem értem lehetnek komolyak a szándékai??

2009. aug. 22. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
bla bla bla...ne álltasd már magad...és hova tűnt az a sok szép szó józanon? Nem szerelmes beléd így össze vissza beszél neked részegen..
2009. aug. 22. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
kamu a srác, tuti azért kérdezte a szüzességet mert arra indul be..csak gerincre akar vágni :( ha meg akarna téged, akkor az msnről sem hazudozna, hogy így meg úgy utálja, mikor egész nap rajta lóg..szóval csak arra kellesz neki.
2009. aug. 22. 16:39
 13/14 anonim ***** válasza:
És szerinted miért érdekli az, hogy szűz vagy-e még? Csak úgy mellékesen, mert kíváncsi? Ja, maximum ha nem akkora tapló, akkor nem beszéli tele a fejedet és nem veszi el a szüzességedet, mindenféle érzelem nélkül. De amúgy, ha te sem akarsz tőle semmit, miért magyarázod be magadnak, hogy de igenis nem csak megfektetni akar?
2009. aug. 22. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha részeg ember mindig igazat mond, akkor sok haverom meleg, meg látták Zalatnai Sarolta melleit , meg felvittek magukhoz olyan lányokat akiknek péniszük (csak így engedte ez a paréj..:D) volt, belefulladtak a dunába, g-37-es kommandósok ültették a bodzafákat a dunaparton , betont törtek Charlie-val stb. stb.

Alap, hogy valószínű csak azt akarja. Megkaphatott volna mást is ,de lehet téged szemelt ki. Ha komolyabb szándékai lennének,akkor nem csak ott beszélgetne veled ;)

Ne legyél már ennyire naív :D

2009. aug. 22. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!