Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor csak AZT akarja?
Figyelt kérdés
Van egy fiu ő 17 én 15 csak a bulikban nyomul rám de akkor olyan sok szépet mondd hogy csak na(de komolyan) most meg a buli ota nem is keres (azt mondta utálja az msn-t ,pedig egész nap fent van)azért irhatna két szót!!
És a buliban a barátnőmtől megkérdezte hogy szűz vagyok e még....
Lehet hogy csak azt akarja...
De hát akkor mi értelme lenne hoyg órák hosszat beszélgetett velem amikor simán meghapahatott volna egy csajt a buliban ha csak arra kéne neki!!Sőt én még ilyen szempontból reményt sem adtam neki mivel még a csókót is vonakodva engedtem meg második találkozás után és uyg hogy már 5 éve ismrem...
Akkor ezt nem értem lehetnek komolyak a szándékai??
Kizárt h komoly szándékai lennének. Akkor nem csak a bulikban éreztetné veled h tetszel neki. Szóval ne táplálj sok reményt ehhez, ez tiszta sor. Azt viszont becsülöm benned h nem adtad neki oda magad. Nagy hibát követtél volna el, és hidd el sokáig bántad volna. Ha többet akar, pedálozna msnen és telefonon is, elhívna találkozni.
2009. aug. 22. 13:52
2/14 anonim válasza:
Szimplán csak le akar fektetni. Téged szemelt ki magának. Szerinted ha akar tőled komolyabban bármit is, ilyen tapló kérdéssel áll a barátnőd elé? ( Plusz ha ezen kívül érdekelnéd, valószínű érdeklődött volna felőled, ha már egész napa gép előtt ül. )
2009. aug. 22. 13:53
3/14 A kérdező kommentje:
A barátnőmtől mást is kérdezett...
És azt is mondta neki hogy nagyon szeretne engem és mindent meg tenne értem!Sőt a suliban is elöny lenne mivel ő 4.-es lesz mikor én elsős!És mondta hogy majd el akar vinni első nap kimenőkor ide oda szinházba mittudom én.....
2009. aug. 22. 13:55
4/14 anonim válasza:
nem lehet, biztos hogy csak azt akarja.
2009. aug. 22. 13:57
5/14 anonim válasza:
bla bla bla...Látni h nagyon tapasztalatlan és fiatal vagy még. Ne legyél ilyen naív. Ha tényleg szeretne veled járni, és akarna téged ahogy mondta, azt nem csak buliban hangoztatná, hanem neked is máskor. Gondolta ha mond dolgokat a barátnődnek, ő szépen visszamondja, te meg hátast dobsz tőle és rögtön odaadod neki magad. Ugyanmár! Legyen egy kis eszed.
2009. aug. 22. 13:59
6/14 A kérdező kommentje:
van eszem,szó sincs rola hogy én le is feküdnék vele valaha és ezt ő is tudja mert mondtam neki.....
2009. aug. 22. 14:00
7/14 anonim válasza:
Én is nehezen hiszem h komolyak a szándékai de egyszer irj rá msnen és kerdezd meg h nincs e kedve sétálni kinn logni kicsit, ha kifogást talál és nemet mond akkor csak arra kellesz aki szeret az kinek hagyja az alkalmat..
2009. aug. 22. 14:00
8/14 anonim válasza:
Lehet, hogy mondott mást is a barátnődnek, de szerinted akkor mi a halálnak kérdezte meg, hogy szűz vagy-e vagy sem? Ne legyél már ilyen naiv.
2009. aug. 22. 14:04
9/14 A kérdező kommentje:
gondolom mert érdekelte ennyi,,,
Gondolta hogy az vagyok csak gondolom azért megkérdezte vagy mittudom én
2009. aug. 22. 14:16
10/14 A kérdező kommentje:
de sok szépet mondott!és állitolag részeg ember mindig igazat mond...XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!