Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
195cm az nagyon magasnak számít?
Legalább te eléred a boltban a legfelső polcot.
Ha nekem kell onnan v.mi, és próbálkozom levenni azt a v.mit (mert ugye ilyen kis létra a környéken sehol), még az eladók is kinevetnek.
160 cm magas, 22/L
na az gáz az eladók részéről!
én nem nevetek ki senkit ilyen szempontból...
Én 189 vagyok, de mivel görnyedten járok csak 185 körülinek látszom, kivéve mikor megőrülök mert akkor kihúzom magam...
Ha túl magas vagy túl alacsony valaki az jó lehet mert különleges. De az átlagembereknek rossz mert szürkék, középszerűek!
Magas, de nem nagyon.
Örülnék, ha akkora lennék a 184 centim helyett.
Mihez képest?.... Emberről beszélünk? ... Na és mi ebben a rossz? Nem írtad, milyen szempontból kérdezed, de gondolom nőiből, ha ebbe a kategóriába raktad.
Nincs semmi baj ezzel a magassággal szerintem, ha nem vagy hozzá egy csontváz. Nekem az nem tetszene. Ugyan úgy elvárnám a magas pasitól is hogy férfiasan izmos legyen (nem kigyúrt), mint egy 170 cm-estől...
én 180 cm magas lány vagyok, a volt barátom pont 195 cm magas, mint te, és nagyon jó volt vele lenni - végre fizikailag is fel tudtam nézni valakire :DD
bár a 75 kilóddal - amit valahol itt írtál válaszban - nagyon vékony lehetsz, ő 104 kg körül mozgott, de nem volt hájas, kövér, hanem olyan pont jó, megtermett, jó kiállású legény. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!