Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
195cm az nagyon magasnak számít?
Én 173 cm vagyok lányként,így mondjuk én is magasnak számítok,és tapasztalatból mondom,hogy a legtöbb lány szereti a magas fiúkat,a magas lányok pedig pláne :DD
16/l
Kedves 14-es:
Mint írtam korábban 170 cm magas vagyok. A Vőlegényem 198. Így 28 cm van köztünk. Ha a kérdezőnek 165 cm-es barátője is van, lesz akkor is 30 cm lesz a különbség. Az 2 cm a miénkehz képest. És hidd el, nem a párom "p.cséig" érek, hogy a te gyönyörű stílusodban fejezzem ki magam.
Kérdező ne törődj az ilyen hozzászólásokkal, tapasztalatból mondom, hogy ez nem fog semmiben akadályozni az életed folyamán. Max vigyázz a fejedre a villamoson. Ez is tapasztalat :)
Bár minden férfi ilyen magas lenne!!
Az én párom 190 :) Én pedig 178. Azt sem bánnám, ha még 10 cm-rel magasabb lenne.
Volt olyan pasim, aki 1 fejjel nagyobb a mostani páromnál :) Eszméletlen jó volt, hogy ilyen magas volt.
inkább az a gáz ahogy kifejezted magad #14-es.
na igen van egy-kettő dolog amit simán lefejelek véletlenül :D
Én barátom 193 centi, nekem tetszik, hogy magas, csak mindig lábujjhegyre kell állnom hozzá. :D
Én 167cm vagyok.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!