Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek pozitívum ha egy srác triálozik?
Baromira nem érdekli a lányokat, hogy mit csinálsz. Én is triáloztam kb 5 évet hobbi szinten, a lányok 99,5%-a azt se tudja mi az. Még akkor se, ha videót mutatsz nekik.
Én válogatott sportoló vagyok, és az ismerkedésnél amikor sportoláshoz terelődik a szó, ezt általában nem is mondom. Elmondom, hogy mennyit edzem, meg hogy vannak versenyidőszakok, de nagyjából ennyi. Nyilván látszik rajtam, hogy sportolok, de ennél többet sosem árulok el. Sőt, amikor kiderül, hogy évente többször emiatt külföldre utazom, akkor is totál hidegen hagyja őket.
Ergó, az senkit sem érdekel, hogy mit sportolsz, csak az érdekli őket, hogy ez látszik-e a testeden vagy sem, illetve, hogy ne vegyen el tőlük sok időt. Ez most lehet, hogy kicsit negatív irányba sarkítás, mert ha már összejöttetek, nyilván támogatni fog valamilyen szinten a sportban, néha elküld edzésre akkor is, amikor nincs kedved menni, de ez már egy kialakult kapcsolatban van. Az ismerkedésnél ezek semmit sem jelentenek.
End of story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!