Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul jöttem ki az egészből. Mit tegyek most?
Kész szappanopera. Sajnos csak annyit tudok mondani; edd meg amit főztél :/
Tanulj a saját hibádból. És ha nem szereted azt a fiút ne hitegesd tovább később csak még rosszabb lesz a szakítás
Na ne mártírkodj, mostmár fejezd be amit elkezdtél.
Legközelebb már tudni fogod, hogy mit hogyan.
Hát, én szeretek kertészkedni, segítek ha kell...
Viccet félretéve, te is tudod, hogy mi a helyes. Vigasztaljon az a tudat, hogy nem akartál rosszat, és hogy időben észbe kaptál. Vagyis az "időben" az viszonyítás kérdése, a lényeg, hogy észbe kaptál. Mondd el neki az igazat, van rá egy kis esély, hogy megérti. Rosszabb eset, ha szóba se áll többet veled, de nézzük a jó oldalát: legalább nem lesz ott, hogy a képedbe törölje minden egyes alkalommal azt, amit egyszer elhibáztál... De szerintem ha mindent őszintén elmondasz neki, akkor megérti... azt hiszem.... Ennél többet már mi sem tudunk mondani, drukkolunk neked, és remélem nem ásod el magad... :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!