Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul jöttem ki az egészből....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul jöttem ki az egészből. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy srác akibe beleszerettem pedig nem kellett volna. kb két hónapja egy buliban kétszer is megcsókolt aztán azt mondta hogy jó volt velem de nem akar semmit. én viszont beleszerettem aztán ő egész nap engem bámult suliban és nem értem mert aztán összejött egy csajjal de attól függetlenül egész nap engem bámult amikor csak meglátott. aztán összejöttem egy sráccal aki eléggé tetszik nekem de a másik srácot nem tudom kiverni a fejemből és azt hittem hogyha összejövök ezzel a sráccal akkor jobb lesz minden. de aztán rájöttem hogy csak bosszantani akarom a sulitársamat aki anno a buliban kétszer is megcsókolt és beleszerettem... és most nem tudom mit csináljak azzal a sráccal akivel összejöttem mert ő meg nagyon oda van értem.. olyan rosszul sült el most minden.. :S

2012. dec. 13. 20:26
1 2
 11/12 tsz-tag ***** válasza:
én meg pont egy: segítsetek elásni kommentet vártam a kérdezőtöl :) használd az agyad babám...mond meg neki mihamarabb hogy nem szeretsz belé és kész, neki jobb lesz mert nem pazarolja rád az idejét és a gondolatát.Az meg hogy te szégyelled a pofád az a legkevesebb
2012. dec. 13. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:
várj egy kis időt, szerintem adj esély annak hogy beleszeretsz, az előzőt meg úgyis elfelejted idővel. Néha jobb egy kicsit racionálisan gondolkodni. :D
2012. dec. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!