Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én értelmezem rosszul a jeleket vagy csak nem mindig működnek ezek?
Tényleg rengeteg olyan kérdést átolvastam ami arról szól hogy milyen jeleket kell figyelni a lány részéről hogy bejössz neki (és ezek számtalan más módon történő megfogalmazása) és nagyon nagy százalékban mindenki ugyanazt írta.
ezen felbuzdulva bepróbálkoztam egy olyan lánynál(ismerős) aki részéről ugyanezen jelek döntő részét tapasztaltam(mármint a sok kérdésben érkezett válaszok), és mégis benéztem a dolgot mert azt mondta hogy nem akar tőlem semmit barátságon kívül.
Lehet azt akarja h jobban kaparjak, vagy lehet h esetleg jobban meg akar ismerni előtte?
vagy mi lehet az ok?
Ha már alattam fekszik, az már egyértelmű jel!
A többi jellel meg nem kell törődni. Ha tetszik, akkor lassan is merd meg és csábítsd el! A lényeg, hogy nem hívd randira, csak barátkozzatok sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!