Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor nőnek már fel a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nőnek már fel a lányok, hogy végre rájöjjenek, hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy akarják?

Figyelt kérdés

Nem értem,egyszerűen annyi kérdést látok itt kiírva,hogy így ilyen az összes fiú,hogy nem is tud szeretni,csak szexre akar,meg hasonlók,meg hogy az összes fiú egy bunkó állat,hogy ők már nem bíznak meg egy fiúban sem,meg hasonlók... Először is tiztázzunk valamit...

Nem köcsög az összes fiú,és nem is akar kihasználni...

Csupán a lányok kizárólag az olyan fiúkra tudnak ránézni,akik népszerűek,ki vannak gyúrva,kockahasuk van,és minimum 40000 Ft-os ruhákban járnak.

Rengeteg olyan fiú van,akinek minden vágya egy szerető és szerethető lány,aki nem egy r*banc,de az ilyen fiúkat a lányok egyszerűen levegőnek nézik,aztán sírnak,hogy miért bunkó az összes pasi,mikor ők érdeklődnek a tipikusan ilyen fiúk iránt...

Mikor fogják már megérteni,hogy a fiúk is érző lények,csak az ilyen májergyerekek művelik ezt az összes lánnyal,azok akikért az összes lány úgy odavan...

remélem mindent leírtam érthetően.

16/f

2012. okt. 28. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Leírtál mindent érthetően, de te se vagy különb náluk. Először is, jóval kevesebb csaj sír itt, mint fiú. Másodszor, te is rögtön ezt írod:

"Csupán a lányok kizárólag az olyan fiúkra tudnak ránézni,akik népszerűek,ki vannak gyúrva,kockahasuk van,és minimum 40000 Ft-os ruhákban járnak."

Az a PÁR, NÉHÁNY lány biztos, aki nyafog, de te se látsz tovább az orrodnál, mert a lányok többségére nem ez jellemző.

Talán ezzel indoklod, hogy neked miért nincs barátnőd? Hm? Mert sok rendes srácnak van.

Egy rendes (és szerencsés) srác.

2012. okt. 28. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja, és nem vagyok kigyúrva, nem vagyok bunkó és 40000-res ruhákat se veszek.
2012. okt. 28. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor el tudom képzelni, hogy neked milyen lányok jönnek be. Mert a normális lányok nem ilyenek, mint amit leírtál. Lehet, hogy nem szupermodellek, meg divatosak meg plázacicák, de aranyosak és kedvesek. Inkább köztük nézzél szét, lehet, hogy valakinek tetszel is, csak nem vetted észre, mert csorgattad a nyálad a ribik után.
2012. okt. 28. 20:12
 4/11 A kérdező kommentje:
a 40000 Ft-os ruhával talán kicsit túloztam,de akkor is,én nem láttam a középiskolában másfél év alatt olyan fiút lánnyal,akire nem lenne jellemző a fent sorolt pár tulajdonság,nekem megmondom őszintén pont az általam felsorolt dolgok miatt nincs barátnőm... Na meg persze elég gátlásos vagyok,józanul alig merek ismerkedni idegen lányokkal,de már sokszor hallottam lányoktól,hogy "ha nem lennék a barátjuk,lenne esélyem náluk",na meg persze a szokásos "nem a külső számít",ja persze,azért nem láttam még lányt ronda fiúval...
2012. okt. 28. 20:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam korábban,a r*bancok nem érdekelnek,inkább a kicsit visszahúzódóbb,"kevésbé népszerű" lányok érdekelnek,soha nem nézem,hogy mekkora feneke,vagy melle van,a lényeg,hogy legyen kedves,ne legyen egy r*banc,ne legyen túl kövér,és ne legyen túl ronda,sajnos nem tudom leírni,hogy mit gondolok a rondáról,de már egyszer beszélgettünk haverokkal,és rondázták le mindannyian a sok lányt,akit én szépnek tartok,és szimpatikusnak,szerintem bőven az átlag alatt vannak testi elvárásaim,de mégse jönne össze soha,mivel ahogy már írtam,józanul képtelen vagyok ismerkedni,na de a hangsúly most nem rajtam van,hanem azon,hogy miért az olyan fiúkkal akarnak ismerkedni,akikről már messziről látni,mi a szándékuk?
2012. okt. 28. 20:20
 6/11 A kérdező kommentje:
*nem egyszer beszélgettünk haverokkal
2012. okt. 28. 20:20
 7/11 anonim ***** válasza:

A drága ruhák és a kockahas mellékes.

Jóképűség az, ami számít.

Az általad leírt srácok is azok, ezért van barátnőjük.

Sokan nem veszik észre, de az emberek egyénisége nagyban függ a külsejüktől.

Általában ezek a srácok azért bunkók, mert megtehetik, hisz úgyis a külső számít, nem az hogy te ki vagy.

Vagy nézzük meg a nőket:

Ha egy grafikonon ábrázolnánk a kényes, hisztis, ribanc tulajdonságokat a szépség függvényében, egyenes arányosságot kapnánk.

Ez ugyan nem mindenkire igaz, de az esetek nagy többségében helytálló.

2012. okt. 28. 20:26
 8/11 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:

"Csupán a lányok kizárólag az olyan fiúkra tudnak ránézni, akik népszerűek, ki vannak gyúrva, kockahasuk van, és minimum 40000 Ft-os ruhákban járnak."

Ez ostobaság. Nem ilyenekre bukom. Nem szeretem a kigyúrt divatmajmokat. Öltözködjön egyszerűen, ízlésesen. Ing vagy póló + farmer és tökéletes. Ne lógjon rajta ékszer, ne adj isten fülbevaló, tetkó, piercing, 20 méteres lánc.

Am nem túloztál, MBT cipő 50E.

Egyetlen bajod, hogy nincs önbizalmad és nem vállalod fel magad.

21/N

2012. okt. 28. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:

a magabiztosság vonzó tulajdonság.

a rendes pasikban ez gyakran hiányzik, így nem tudnak vonzóak lenni.

mert pl magabiztosságot sugall a határozottság.

de egy rendes fiú sokszor bizonytalan: júj meghúztam a hajad? ne haragudj.

a magabiztos srác: szereted ha húzzák a hajad ;)?

2012. okt. 28. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát nem egészen...

Ha még nem tűnt volna fel, pontosan attól lesz magabiztos valaki, hogy jól néz ki és pozitív visszajelzéseket kap a másik nemtől.

De ha nem néz ki jól és kezdetben mégis van önbizalma, az hamar alább fog hagyni az első néhány lekoptatás után.

Ha tetszik, ha nem ez így van. Nem kell itt mellébeszélni...

2012. okt. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!