Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor nőnek már fel a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nőnek már fel a lányok, hogy végre rájöjjenek, hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy akarják?

Figyelt kérdés

Nem értem,egyszerűen annyi kérdést látok itt kiírva,hogy így ilyen az összes fiú,hogy nem is tud szeretni,csak szexre akar,meg hasonlók,meg hogy az összes fiú egy bunkó állat,hogy ők már nem bíznak meg egy fiúban sem,meg hasonlók... Először is tiztázzunk valamit...

Nem köcsög az összes fiú,és nem is akar kihasználni...

Csupán a lányok kizárólag az olyan fiúkra tudnak ránézni,akik népszerűek,ki vannak gyúrva,kockahasuk van,és minimum 40000 Ft-os ruhákban járnak.

Rengeteg olyan fiú van,akinek minden vágya egy szerető és szerethető lány,aki nem egy r*banc,de az ilyen fiúkat a lányok egyszerűen levegőnek nézik,aztán sírnak,hogy miért bunkó az összes pasi,mikor ők érdeklődnek a tipikusan ilyen fiúk iránt...

Mikor fogják már megérteni,hogy a fiúk is érző lények,csak az ilyen májergyerekek művelik ezt az összes lánnyal,azok akikért az összes lány úgy odavan...

remélem mindent leírtam érthetően.

16/f

2012. okt. 28. 20:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Először is: nem általánosítok, nyilván van sok rendes pasi, és szemét csaj is.

De nem csak a jóképű, népszerű fiúk közt van sok paraszt. Egy éve elegem lett a "menő" pasikból, és összejöttem egy sráccal, aki nem nézett ki jól, nem voltak márkás cuccai, népszerűtlen volt. Nem vagyok egy ronda csaj, mindenki csodálkozott, hogy miért járok egy ilyen pasival. De legalább mellette azt hittem, végre tényleg megbecsül. Két hónap múlva megcsalt valami ribanccal. Ezt még egyszer eljátszottam utána, egy ugyanilyen népszerűtlen, csúnyácska fiúval, megint meg lettem csalva. Ezért már csak olyannal jövök össze, aki tetszik külsőre, mert ha megint megcsalnak, akkor már legalább előtte volt egy jó pasim. 16l

2012. okt. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!