Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 körüli férfiak mit szeretnek a huszonéves nőkben?
Sziasztok!
A kérdésem akármilyen nyersen is hangzik kimondva tényleg csak ennyit jelent :) Kíváncsi vagyok mi az, ami vonzó egy fiatal nőben.
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy ne ítélkezzen, nem azért kérdeztem, hogy veszekedés, vagy beszólás legyen.
Én is fiatal nő vagyok és mindig idősebb párom volt. Azt tudom bennem mit szerettek, de azt nem, hogy általában miért keresik fiatalabbak társaságát.
Előre is köszönöm a válaszokat!
ma 21:05
Nézd kérdező!Ne akard megutdni hogy a legtöbb férfi az lesz@rja a nő lelkét és hogy milyen rendes,a látvány a lányeg és hogy minnél jobban élvezkedjünk az ágyban egy nőn..szép feszes test,popsi,szűk punci szex ez ami minkez hajt..sajnos ez van,belénk van kódólva az ősidők óta..ez van..
Engem igazán nem zavar, ha valakit a látvány érdekel.
Attól, hogy az ember civilizált lény még igenis számít neki a külső, mert az ösztönök ott vannak.
Ha mindenkit csak a józan esze mozgatna, nem pedig az érzései, akkor elég nagy gond lenne. A kettőnek összhangban kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!