Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/36 anonim válasza:
Szóval te képtelen vagy nyelvtanilag és tartalmilag összedobni egy mondatot, akár tőmondat, akár összetett mondat szintjén és én vagyok a korlátolt felfogású?
12/36 anonim válasza:
Fajgyűlölet?
Inkább ülj vissza az iskolapadba, kisfiú/kislány :D
13/36 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy azért lesz több emos mert utálják az emosokat.én azt mondtam hogy pont z ijen fajgyülölések miatt lesz több emos.ez azt jelenti hogy például van egy gyermek egy suliban és csak egyedül ö néger ezért állandoan szekálják igy a végén emos lesz.én kiterjedt körben beszéltem a fajgyülölésekrö nem pedig az emosok utállásárol
2012. dec. 14. 20:25
14/36 A kérdező kommentje:
amugy már nem járok általánosba
2012. dec. 14. 20:26
15/36 A kérdező kommentje:
és mégcsak nemis vagyok emos.csak azt kérdeztem hogy birjátok-e öket.
2012. dec. 14. 20:27
16/36 anonim válasza:
És te néger vagy? Vagy ez most mi? Egyébként szó sincs erről, nekem semmi gondom senkivel (egyébként nem külön faj, maximum más rassz) nem érdekel a bőrszín, de az emok, ha hozzád hasonló szellemi szinten mozognak ne csodálkozz, hogy nem jönnek be a csajoknak.
Egyébként ennek épp semmi köze az emosághoz, már amennyire az én öreg agyam emlékszik erre az irányzatra.
17/36 anonim válasza:
Persze, mert aki utálnak az egyből befesti a haját feketére, úgy növeszti/vágatja hogy a szemébe lógjon, a ruhatárát azonnal lecseréli csőgatyákra és többnyire fekete cuccokra.
Hagyjuk már:D:D
18/36 A kérdező kommentje:
amikor ijen alacsony értelmi szintü emberekkel beszélek akkor érzem azt hogy legszivesebben lekéselnék valakit.
2012. dec. 14. 20:29
19/36 anonim válasza:
Legalább helyesen írnád le azt, hogy alacsony értelmi szintű :DDD
20/36 anonim válasza:
Meg "ijen" :D
Hülye gyökér, menj vagdoss eret inkább, mert itt te vagy alacsony értelmi szintű, nem kicsit, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!