Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a fiúsabb lányok? (akik eltérnek a cicababáktól)
Figyelt kérdés
magas, vékony lány vagyok, szép arccal, de a velem egyidős lányoknál erősebb vagyok (45-50kg-os osztálytársaimat csak úgy emelgetem ) emellett elég erőset ütök, rúgok , nem szívesen kötnek belém. a fiúkkal jó a kapcsolatom, de emellett nem hordok fiús ruhákat, csak a stílusom olyan. nektek bejönnek ezek a lányok?2012. dec. 11. 22:08
2/23 anonim válasza:
Hah, mi akkor kibszott nagy spílerbarátnők lennénk!!!:D
Bocs az offért:D
6/23 ktk312 válasza:
jah, de azért ne nyomjon le skanderban xd
7/23 anonim válasza:
1- Ezt így senki sem fogja tudni konkrétan megmondani.
2- Nem attól pláza-, cicababa valaki, hogy 50 kilós. (a súlyt elsősorban a genetika határozza meg, ami ellen nem tehetsz)
3 - Alapvetően nem mondtál semmit sem, csak nagyobb az arcod az átlagosnál.
8/23 A kérdező kommentje:
2: te is olyan vagy mint én? :D
6: hááát az attól függ, hogy az adott fiú milyen erős :))
2012. dec. 11. 22:18
9/23 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés, egyrészt már előttem leírták, hogy miért, másrészt meg attól még nem leszel fiús, hogy nem vagy cicababa. Nem csak ez a két véglet létezik.
A kilód meg amúgy sem mond semmit, magasság nélkül meg pláne nem.
10/23 anonim válasza:
Lehet hogy nem tudtad de a cicababa és a fiús csaj között vannak átmenetek (hála a jó istennek mivel én egyik végletet se választanám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!