Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a fiúsabb lányok? (akik eltérnek a cicababáktól)
Előző, jó válasz! Na ez bejön. Látom azért érzed,hogy nem kell annyira vér komolyan venni, csak egy kicsit durvulósan írtam le,hogy nem annyira rajongok érte,ha egy nő nő létére férfit akar kreálni magából. Ez ugyanolyan abnomrális, mint fordítva. Ezek a szembelógó hajú, fültágítós, százékszer a fülemben buzernyákok kifestett szemekkel, pirszingekkel telebazba elég ótvarosok.
Mindenki legyen olyan, amilyennek született nem szerint - stílust illetően. Én csak ennyit szeretnék.
Annyiból jó ha vannka "korcsok" hogy nem konkurrencia :D De azért férfiként a nőknél azt szeretném látni, ha szoknyában járkálnának ,meg mell kidomborodós felsőben, szép hosszú hajjal! :)
én úgy tapasztaltam,h ált nincs problémájuk vele.
22 éves lány vagyok, és jó ideje sportolok (verekszem),ami látszik is az alkatomon...de nagyon szeretem a nőies megjelenést...szóval van egyensúly.
eddig nem hallottam negatív véleményt...max azoktól a srácoktól,akik rosszabb fizikummal rendelkeznek,mint én :D (ez viszont nem az én gondom :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!