Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még olyan tinédzser...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan tinédzser lányok, akiknek bejönnek az izmos fiúk?

Figyelt kérdés

A tini lányok körében most nagy őrület lett a lányos fiúk imádata.0 izom,kisfiús test a "menő".Ha ez tetszik nekik akkor egészségükre,de én nem tudnék ilyen vékonykán élni.Széles vállam,egész izmos mellkasom,V-alakom is van,így érzem jól magam.(amúgy kungfuzok,edzőterembe járok) De lassanként azt vettem észre,hogy ez lesz kizáró ok a lányoknál..(minden egyég tulajdonságom ,arc,igényesség stb rendben van,azzal nincs baj.) Szóval vannak még olyan fiatal lányok akiknek tetszik egy átlagnál izmosabb test?

16/F

2012. dec. 11. 21:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
küldesz képet? :)
2012. dec. 11. 21:24
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát, mikor veled egyidős voltam kifejezetten kerültem, mert azt hittem nagyvagányak. De a vékony gyíkokat is. Így a mackósabb srácoknál próbálkoztam, akik meg félénkek, és nem jeleztek vissza..:S

Aztán paff, milyen a sors, összehozott egy magas, jóképű szőke hajú zöldszemű focistával. Első barátom, 3 éve tart a kapcsolat, és neten ismertem meg. Ennyit arról hogy minden lány a külsőt nézi csak...

2012. dec. 11. 21:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Sztem ne általánosíts.Nem mkinek tetszenek a b***is fiúk.Engem kifejezetten irritálnak.Ahh..!Szóval csak hajrá a kungfuval! :D
2012. dec. 11. 21:26
 4/14 anonim ***** válasza:
így kép nélkül nagyon jól nézel ki nem mondom:D kis p*csfej :D
 5/14 anonim ***** válasza:

Én meg magas vagyok,nem izmos,de erős,és úgymond nagydarab:D

szóval én meg ilyen kevert:D

6/14 anonim ***** válasza:
fiú vagyok és ez nagyon nem igaz. nekem teljesen kisfiús testem, arcom van és kb 0 izom... (szerintem és többek szerintin is jófej meg vicces vagyok, szóval ezzel nem lehet gond) ennek ellenére minden csaj elutasít, nem kellek nekik. szóval nem tudom, hogy akkor vajon mi tetszhet igazán a csajoknak. én azt vettem észre hogy az izmos 0 agy, ami tetszik nekik.
2012. dec. 11. 21:27
 7/14 anonim ***** válasza:
62%

"jóképű (...) focistával" "Ennyit arról hogy minden lány a külsőt nézi csak.."

Pontosan, hogy azt lásd "jóképű" meg "szőke". Ezek manapság a "hűdemenő" dolgok.

2012. dec. 11. 21:27
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagyvagány.Sőt inkább csendesebb.

Nem csak a külsőt nézik a lányok,de azt ia.De ez így van rendjén..csak mostani divatot nem értem.Ne legyen férfi a férfi?

2012. dec. 11. 21:28
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezt én is észre vettem... Sok a Zsüsztina Bíbőőr utánzát, de kevés volna fejbe lőni őket, de ebben még az a ciki, hogy a mai csajok 80%ának ez tetszik...
2012. dec. 11. 21:29
 10/14 A kérdező kommentje:

Látom 4-es miért vban csak 28%-od:D

Képet inkább nem raknék.

2012. dec. 11. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!