Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan tinédzser lányok, akiknek bejönnek az izmos fiúk?
A tini lányok körében most nagy őrület lett a lányos fiúk imádata.0 izom,kisfiús test a "menő".Ha ez tetszik nekik akkor egészségükre,de én nem tudnék ilyen vékonykán élni.Széles vállam,egész izmos mellkasom,V-alakom is van,így érzem jól magam.(amúgy kungfuzok,edzőterembe járok) De lassanként azt vettem észre,hogy ez lesz kizáró ok a lányoknál..(minden egyég tulajdonságom ,arc,igényesség stb rendben van,azzal nincs baj.) Szóval vannak még olyan fiatal lányok akiknek tetszik egy átlagnál izmosabb test?
16/F
Hát, mikor veled egyidős voltam kifejezetten kerültem, mert azt hittem nagyvagányak. De a vékony gyíkokat is. Így a mackósabb srácoknál próbálkoztam, akik meg félénkek, és nem jeleztek vissza..:S
Aztán paff, milyen a sors, összehozott egy magas, jóképű szőke hajú zöldszemű focistával. Első barátom, 3 éve tart a kapcsolat, és neten ismertem meg. Ennyit arról hogy minden lány a külsőt nézi csak...
Én meg magas vagyok,nem izmos,de erős,és úgymond nagydarab:D
szóval én meg ilyen kevert:D
"jóképű (...) focistával" "Ennyit arról hogy minden lány a külsőt nézi csak.."
Pontosan, hogy azt lásd "jóképű" meg "szőke". Ezek manapság a "hűdemenő" dolgok.
Nem vagyok nagyvagány.Sőt inkább csendesebb.
Nem csak a külsőt nézik a lányok,de azt ia.De ez így van rendjén..csak mostani divatot nem értem.Ne legyen férfi a férfi?
Látom 4-es miért vban csak 28%-od:D
Képet inkább nem raknék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!