Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pasi? (képpel)

Figyelt kérdés
[link]

2012. dec. 14. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nem az önbizalomról van szó nem jön be külsőre ez a típus
2012. dec. 14. 17:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy mintha ki lenne rá írva:

"ki ha ÉN nem!"

2012. dec. 14. 17:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz, en nem annyira kedvelem az ilyen stilust, de attol eltekintve nem rossz, sztem bejonne sok lanynak.

18L

2012. dec. 14. 18:10
 14/20 anonim ***** válasza:
ha eltekintünk attól, hogy az összatás kedvéért direkt van ez az alfahím - domináns beállás, keresztbetett karok, direkt arckifejezés... tehát ha önmagábannézzük a pasit, sztem átlagos.
2012. dec. 14. 18:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Pedig az összes nő kivétel nélkül azt mondja ha valakinek nem megy a csajozás akkor nem a külsejével van a baj hanem az önbizalomhiányával

2012. dec. 15. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Elég ronda a srác , nahát meg ez a stílus pfej
2012. dec. 17. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:

a fejét le kellene cserélni teljesen, mert az ronda.

amúgy meg tipikus: a béna srác próbálja magát álcázni ezért disszonáns lesz az eredmény. ahelyett, hogy önmagát adná, dehát ha egyénisége viszont nincs...

2012. dec. 17. 15:35
 18/20 A kérdező kommentje:
azért fura,hogy ez a srác az insane (metálosoknak mondhat valamit ez a név) énekeseként tinilányok százait hódította meg még ezzel a fejjel is....
2012. dec. 17. 15:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Belehallgattam ebbe a számba, a kép linkjén. Ez szar. Hulladék zene, pedig van normális ebből a műfajból (Amon Amarth).

A beállás azért rossz, mert van egy ronda fej, ami nagyon kéményen próbál nézni és ez párosul egy defenzív testtartással (karba tett kéz). Elég groteszk.

Azért feküdhetett le ennyi csajjal:

1. együttesben énekel, híres, kihívás lefeküdni vele, barátnők előtt lehet villogni

2. lehet olyan szövege van, olyan humora, olyan személyisége, hogy az csábítja el a kis csajokat.

Ezt egy kép alapján nem lehet megállapítani, annyira meg nem érdekel, hogy meghallgassam egy interjúját.

28F

2012. dec. 17. 15:46
 20/20 anonim ***** válasza:

"azért fura,hogy ez a srác az insane (metálosoknak mondhat valamit ez a név) énekeseként tinilányok százait hódította meg még ezzel a fejjel is...."

nem a fejévelhódított, hanem mert énekes

Király L. Norbirol akarsz beszélgetni? :D

2012. dec. 17. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!