Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj, hogy mintha ki lenne rá írva:
"ki ha ÉN nem!"
Szerintem nem rossz, en nem annyira kedvelem az ilyen stilust, de attol eltekintve nem rossz, sztem bejonne sok lanynak.
18L
Pedig az összes nő kivétel nélkül azt mondja ha valakinek nem megy a csajozás akkor nem a külsejével van a baj hanem az önbizalomhiányával
a fejét le kellene cserélni teljesen, mert az ronda.
amúgy meg tipikus: a béna srác próbálja magát álcázni ezért disszonáns lesz az eredmény. ahelyett, hogy önmagát adná, dehát ha egyénisége viszont nincs...
Belehallgattam ebbe a számba, a kép linkjén. Ez szar. Hulladék zene, pedig van normális ebből a műfajból (Amon Amarth).
A beállás azért rossz, mert van egy ronda fej, ami nagyon kéményen próbál nézni és ez párosul egy defenzív testtartással (karba tett kéz). Elég groteszk.
Azért feküdhetett le ennyi csajjal:
1. együttesben énekel, híres, kihívás lefeküdni vele, barátnők előtt lehet villogni
2. lehet olyan szövege van, olyan humora, olyan személyisége, hogy az csábítja el a kis csajokat.
Ezt egy kép alapján nem lehet megállapítani, annyira meg nem érdekel, hogy meghallgassam egy interjúját.
28F
"azért fura,hogy ez a srác az insane (metálosoknak mondhat valamit ez a név) énekeseként tinilányok százait hódította meg még ezzel a fejjel is...."
nem a fejévelhódított, hanem mert énekes
Király L. Norbirol akarsz beszélgetni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!