Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szociopata vagyok. Van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szociopata vagyok. Van esélyem a szerelemre?

Figyelt kérdés
Ismerem az emberi érzéseket és remekül hamisítom is őket. Nem vagyok képtelen az érzelmekre, csak másképp élem meg őket. A legtöbb ember nem érdekel és átnézek rajtuk, viszont vannak akiket kedvelek. Ugyanakkor sosem voltam még szerelmes és talán jó lenne megtapasztalni milyen is az.
2012. dec. 14. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ezzel becsapod őket. Egy lányt nagyon meg tudsz ezzel alázni. (Ha fiú vagy.) Ez nem bánt téged?

Vicces válasz, a nők többsége ezt napi szinten teszi:D"

Valójában tesztelni akartam, hogy mennyire szociopata a kérdező. De igazad van, ez alapján az emberek minimum fele az. :DD

Kérdező: Ha nem vagy képes más érzéseire tekintettel lenni, és nem érzel késztetést, hogy valakivel őszinte legyél, és nem csapd be, ne bántsd meg, akkor nem, nincs esélyed a szerelemre.

És nem azért mert esetleg szociopata vagy, hanem mert az emberek többsége is csak becsapja magát. Ahogy te is írtad, hogy kedvelsz valakit, rengetegen ezt hiszik szerelemnek. De rossz hírem van: ez nem az, és hogy a kérdésre válaszoljak, nincs esélyed átélni. :(

2012. dec. 15. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Igen is van rá esélyed.

Hogy miért?

Mivel ismered az érzéseket és át tudod élni vagy hamisítani őket, hogy Téged idézzelek meg tudsz adni mindent egy feléd vonzalmat táplálónak, hogy jó legyen neki.

Az egy dolog, hogy hazugságon alapul adott esetben, DE ha boldog és veled van ebből kifolyólag Te is boldog vagy akkor rendben vagyunk. Főleg ha kedvedre való a kis "színészkedés". Csak ne feledd: "ha túl soká hordunk egy maszkot, elfeledjük ki van alatta ..."

2013. okt. 22. 00:54
 13/13 anonim válasza:

Nézz kevesebb Dextert!

Amúgy meg ha tényleg szociopata vagy, akkor üdvözöllek. Én is utálom az embereket, több személyiségből raktam össze magam, és ez gyönyörűen működik, bár mikor éreznem kéni valamit, akkor remegés fog el és nyomást érzek a mellkasomon.

2013. nov. 12. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!