Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan férfi, aki képes a szerelemre?
Figyelt kérdés
Aki nem akarja bevonni harmadiknak az egyik barátnőmet, vagy aki nem akar fotókat készíteni rólam meztelenül, akiben lehet bízni, meghallgat, és is elmondja a problémáit nekem, nem másoknak panaszkodik, meg átver, félrekefél? Van még ilyen?2012. aug. 21. 21:58
1/21 anonim válasza:
Van ilyen pasi, csak nehéz kifogni.
De sok múlik a Te hozzáállásodon is, ha ribinek adod el magad, annak fog kezelni.
2/21 Advocatus Diaboli válasza:
Van, a barátnőm örül is nekem.:)
3/21 anonim válasza:
Létezik, pl. én csak az ilyen srác a kutyának sem kell ;)
5/21 Fülünyúl válasza:
Vannak. Csak vagy foglaltak, vagy neked nem tetszenek és lehet már pár ilyet elszalasztottál.
Mondjuk bizonyos együtt eltöltött idő után az egymásról készített meztelen fotók nem jelentenek nálam tabut, de hát kinek a pap...
6/21 A kérdező kommentje:
sajnos pont ez a tapasztalatom, akik ilyenek már foglaltak.
2012. aug. 21. 22:07
7/21 anonim válasza:
Azt hiszem én is ilyen vagyok. Lehet rossz felé tapogatózol.
19/F
8/21 anonim válasza:
Nem lehet,biztos.És nem mind foglalt.
9/21 anonim válasza:
Rengeteg ilyen van szerintem. Remélem, nem a rosszfiúk között keresgéled őket...
10/21 anonim válasza:
én valami ilyesmi vagyok, és jelenleg még szabad is. szóval léteznek ilyenek
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!