Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem tetszenek a szőrös pasik?
Kettőnk közül kérdező a megnyilvánulásaid alapján nem én vagyok csicska, tipikus kis primitív divatrib@nc vagy:DDDD
2012. dec. 14. 14:52
Nekem a csupasz férfiak nem jönnek be, a pasi legyen szőrös valamilyen szinten. Persze azért nálam is van egy határ, ha a háta is szőrös, az már undorító.
Kinek a pap, kinek a paplan. Szerencse, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése. :)
21/L
2012. dec. 14. 14:54
Tapasztalatom szerint a nők többségének jobban tetszik egy szőrös mellkas, mint a csupasz. Akkor a férfiak minek borotváljanak le mindent magukról? Azért, mert hátha találkoznak olyannal, mint a kedves kérdező, aki a nök között ebben a kérdésben a kisebbséghez tartozik?
2012. dec. 14. 14:54
A kedves kérdezőnek egyet kívánok:
[link] 2012. dec. 14. 14:56
Végre egy normális gondolkodású nő kérdező. De tudd, nem csak neked nem tetszenek a szőrmókok. Csak nézd már meg a férfi sztárokat! Nézd meg a sportoló sztárokat! Nézd meg a nevesebb nem rocker zenészeket! mind egytől egyig izmos, csupasz és igényes. Már a 70 es évek eleje óta sehol nem divat mucsarücsöge kivételével a szőrős majomember. Rövidre trimmelt illetve izmos epillált férfi testnek van a legnagyobb rajongótábora. Lehet látni hogy miért rajonganak a nők, ez egyértelmű. TEhát nem te vagy az egyetlen. De mint ahogy a szőrös puncinak is van egy kis rajongótábora még, úgy a szőrös pasiknak is van egy valamennyi. De nem akkora. Inkább a tök átlag alkatú férfiakon szeretik a szőrt, hogy legalább attól nézzenek ki palinak. Ennyi a trück az egészben.
2012. dec. 14. 15:14
44 -es. Ez olyan osotbaság. Nézd már meg Brad Pitt mellkasát, nem egy pulikutya az sem, inkább csupasz. Mégis az összes nő pinája patakzik tőle. Az izmos rövid szőrű/csupasz mellkas a nyerő a közvélemény szerint. Erre gerjednek a nők. Én is borotvlálom, mert bodyzok és izmos vagyok, jobban is érzem magam borotváltan, és jobban is néz ki az izmos test bunda nélkül. Tehát semmi agymosás nincs benne, egyszerüen nekem így tetszik, és a nők is erre gerjednek. Senki nem mondja meg,hogy mit szeressek, egyszerüen van szépérzékem.
2012. dec. 14. 15:18
47/54 A kérdező kommentje:
Nah végre normális válaszokat is kaptam.. nem kell az én véleményemen lennie mindenkinek..de normálisan is lehet mondani a másiknak ha nem egyezik a véleményük ;)
Az a baj, kedves kérdező, hogy nem fogjuk tudni neked megindokolni, hogy kinek miért a szőrös vagy szőrtelen jön be. Tudod, kinek a pap, kinek a paplan. Az tény, hogy a médiának nagyon nagy hatása van a kor ideáljának meghatározásában.
Lehet ezért is, de sokáig azt gondoltam, hogy egy átlagosan szőrös pasival nem tudnék mit kezdeni. Egészen addig amíg nemrégiben istenesen össze nem keveredtem eggyel. Lehet csak a kivétel, aki erősíti a szabályt, de imádom a pasast úgy, ahogy van (és nem, nem fogom megkérni, hogy gyantázzon itt-ott, mert az nagyon;) nem ő lenne).
Azért lett volna érdekes tudni a korodat, mert ha fiatal vagy, akkor még változhat az ízlésed. Vagy nem. Ki tudja ;)
2012. dec. 14. 16:10
49/54 A kérdező kommentje:
rendben..köszönöm a választ :)
Nekem se jönnek be a szőrös pasik. A sportolók borotválják a mellkasukat.:)
2012. dec. 15. 09:30
Kapcsolódó kérdések: