Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem tetszenek a szőrös pasik?
Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdést ahol mindenki írja h hű de mennyire gerjednek a szőrös pasikra, és milyen jó turkálni a mellkas szőrükbe...Én meg itt kivagyok hülve h miaxar?? Mondjátok h nem én vagyok az egyetlen olyan lány akinek ez nem bejövős.. xddd2012. dec. 14. 13:01
31/54 A kérdező kommentje:
mert h minden fiú edz...nah persze...hah hah..nem ezen még röhögni sem tudok
2012. dec. 14. 13:57
32/54 anonim válasza:
Látom problémád van a szövegértelmezéssel. Hol írtam olyat, hogy minden fiú edz? Magamból indultam ki, te észlény.
33/54 A kérdező kommentje:
vannak még szánalmas emberek...b.szódjon meg mindenki :)
2012. dec. 14. 14:04
34/54 anonim válasza:
Nem csak neked,az én barátnőmnek sem,és aki előtte volt barátnőm neki sem tetszett.Én persze elég szőrös pasi vagyok,de ha a partneremnek így jobban tetszik,hát szőrtelenítem a kedvéért,de különben nekem is sokkal jobb ha szőrtelen vagyok.
35/54 A kérdező kommentje:
még egy értelmes válaszoló..van Isten.. :) még nem halt meg végleg bennem a remény..köszönöm
2012. dec. 14. 14:05
36/54 anonim válasza:
en varom mikor dobjak piacra a ferfi silkepilt,latom komoly piaca lenne....
37/54 anonim válasza:
Én átlagos szőrzetű pasinak mondhatom magam, szerencsére nincs túl sok rajtam. De barátnőmnek sokkal jobban tetszik, és magamnak is ha teljesen szőrtelenítem magam. Pedig 30 éves korosztály vagyunk. Úgyhogy én a kezem, lábam, hónaljam, intim részem, fenekem, stb, magyarul mindenem szőrtelenítem. Nagyrészt epilálok, néhol gyantáztatok. :)
Úgyhogy én kifejezetten örülnék egy férfi epilátornak, ugyanis amiket csajoknak gyártanak, az nem erős férfi szőrhöz van kitalálva, és elég nehezen szedi ki.
38/54 A kérdező kommentje:
Gyűlnek az értelmes emberek :)))
2012. dec. 14. 14:21
39/54 anonim válasza:
Szerinted az az értelmes aki egyetért veled....szánalmas vagy.
40/54 anonim válasza:
Akkor én maradok egy buta szőrös pasi.Ez van.Sőt edzek is rendszeresen.
A csajoktól se várom el,hogy borotválják magukat.DE ők maguktól teszik mert csupaszon érzik jól magukat.Én meg szőrösen.
Még jó,hogy nem neked kell megfelelni mikor mással járok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!