Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem nem tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem tetszenek a szőrös pasik?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdést ahol mindenki írja h hű de mennyire gerjednek a szőrös pasikra, és milyen jó turkálni a mellkas szőrükbe...Én meg itt kivagyok hülve h miaxar?? Mondjátok h nem én vagyok az egyetlen olyan lány akinek ez nem bejövős.. xddd

2012. dec. 14. 13:01
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
73%
Nem tetszenek, pedig 29éves vagyok és nem 14éves. A férjemnek egy icipicit szörös csak a mellkasa. A hónalját és a szeméremtájékon nyírja. Engem kifejezettem taszítanak a david hasselhoff mellkasú hapsik, meg azok akiknek a mellkasszőrük egybe van a szakállukkal, vagy a hátuk szőrös. Én nem turkálnék szex közben a hátszőrébe...fúj. undorító. Úgyhogy ne aggódj, nem te vagy az egyetlen lány :D Amúgy meg a férfiak sem szeretik a bozontos csajokat..:DDD
2012. dec. 14. 13:23
 22/54 A kérdező kommentje:
Tessék....köszönöm a választ. Szóval fiúk nem attól férfi a férfi ha szőrös...
2012. dec. 14. 13:24
 23/54 anonim ***** válasza:
67%
21es azért enyhén túlzásokba estél, amikor a szőrös hátról és a szakállal összeolvadó mellkasszőrzetről beszélünk. Ha valakinek kicsit szőrös a mellkasa, szerintem az vonzó.
2012. dec. 14. 13:28
 24/54 anonim ***** válasza:
72%
Mekkora egy HP vagy! A volt 15 éves csajom is meg volt veszve az enyhén szőrös mellkasomért. Amellett hogy egy éretlen kis fruska vagy - bármennyi is vagy - még agyilag is a béka segge alatt vagy! De mint mondani szokták: boldogok a lelki szegények...
2012. dec. 14. 13:29
 25/54 A kérdező kommentje:
pff..most nagyon leoltottál...lehet fel is vágom az ereimet :/
2012. dec. 14. 13:32
 26/54 anonim ***** válasza:
55%

perszehogy nem tetszenek. nektek ebben az elbuzult vilagban csak a csupas csigak tetszenek. se borosta, se mellszor, se kezszor, se labszor. szamomra a szoros nem azt jelenti hgoy valaki ugy nez ki egy orangutan. hanem hogy van rajta szor.

gyanatazzak csak magukat a buza pondrok en nem fogom es nem is kell hala istennek.

tessek lepontozni, kamu b***k.

2012. dec. 14. 13:49
 27/54 Mókusgyilkos ***** válasza:
58%

nem azt mondtuk h a férfi attól férfi hogy szőrös.

hanem azt hogy 1 férfi bizony szőrös.

az h értő olvasásból karó vagy nem a mi hibánk.

nincs olyan pasi aki majd azt mondja h hű neked nem jön be a szőr akkor majd én gyantáztatom magam.

ha alapból nem szőrös akkor örülhetsz ha meg nem akkor megszokod v keresel 1 szoli / gyanta / zselé / tuc tuc zene vonalon mozgó """férfit""" :D

2012. dec. 14. 13:49
 28/54 anonim ***** válasza:
22%

En sem szeretem a szoros pasikat! Az enyem nem tul szoros, de meg ot is zavarja az a pici a mellkasan, persze annyi meg elmegy..

28/N

2012. dec. 14. 13:53
 29/54 A kérdező kommentje:
Most veszem észre a fiúk itt írják h a szőr kell meg minden..a lányok meg h nem feltétlenül kell...de azért a csajoktól elvárjátok h "gondozzák" magukat...ez kicsit vicces számomra...
2012. dec. 14. 13:55
 30/54 anonim ***** válasza:
46%
Ja, majd ha a csaj napi 1 órát edz a testéért, majd nem várom el, hogy szőrtelenítsen majdnem mindenhol.
2012. dec. 14. 13:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!