Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik fiúk a szebbek? A kigyúrtak, vagy az átlagosak, vagy a pocakosak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 20:19
1/16 anonim válasza:
Az én pasim átlagosnál kicsit soványabb(nem csak csont és bőr,de pocak sincs) és sztem őőőritően szexy :x
3/16 anonim válasza:
A barátom nem kigyúrt, sovány.Átlagos, de kicsi poci van ami olyan sexy.
4/16 anonim válasza:
egy mérsékelten kigyúrt pasi szebb, mint az átlagos, mellette érzi az ember lánya hogy biztonságban van és olyan férias is.
5/16 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a sportos fiúk, és nem az aki napi 12 órát a kondiban tölt. Az én barátomon látszik, hogy sportos, szép széles válla van. De volt már pocakos barátom is, és átlagos is, és sovány is.
6/16 anonim válasza:
jó ha egy pasin van izom,de ne legyen túl kigyúrt mert az már nem tetszik,a pocakos sem olyan jó.Vékony alkatú kicsit izmos,na az szexi;)
7/16 anonim válasza:
Naponta van ez a kérdés, tanuld meg használni a keresőt, kösz.
8/16 anonim válasza:
hát ha mindenképpen választani kell akkor a sovány és átlagos között valahol.de semmi bajom a sportosakkal ;)
viszont a nagy kigyúrt típusok nah azok nem jönnek be egyáltalán.
16/L
9/16 anonim válasza:
Általában mindenki tudja, hogy minél kigyúrtabb valaki, annál jobb. De ezt nagyon kevesen ismerik be (legalábbis ezen az oldalon), mert sokan irigyek/azt írják, amit a kérdező látni akar.
10/16 anonim válasza:
átlagosak ,de legyen rajta egy kis izom is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!