Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nekem nem jönnek be a modell csajok, csak az átlagosak?
Nem tudom miért, de engem zavar a tökéletes mell, fenék csípő, alkat.
Az arc szépsége az, ami nekem nagyon tetszik :), de az ilyen modell csajoknak nem feltétlenül van kiemelkedően szép arcuk. Nem az arcukkal villognak.
Szerintem a modell típusú csajoknak van valami "mű" beütésük.
Nem gáz dolog. Mivel nem vagyunk egyformák. Nekem sem tetszenek azok a nők akik már túl "műk". Pedig nő vagyok.
Egy átlagos nőből is lehet bomba csaj ha megfelelően öltözködik.Az egyéniségének.
még vannak ilyen emberek mint Te? pedig már kezdtem elveszteni a reményt.
Nekem aki most nagyon tetszik egy átlagos leányka.
A modelllányokat hagyjuk meg az adonisoknak és a modellfiúknak.
Az a baj a pasiknál, h tökéletes nőt keresnek( a ronda pasi is)és a normális nem kell nekik.
ma 10.14-essel egyet értek!
Szerintem is inkább ez a normális! *_*
16/L
"Az a baj a pasiknál, h tökéletes nőt keresnek( a ronda pasi is)és a normális nem kell nekik."
Durva általánosítás. :P Speciel én nem keresem a "tökéletes" nőt (pedig fiú vagyok és csak 19), mert olyan nincs, és tudom, hogy nekem is vannak defektjeim, és neki is lesznek, és így a jó; "siker" a szerelemben: ha elfogadjuk egymást apró hibáinkkal együtt (bocs a r*hadt nagy közhelyért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!