Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha nekem nem jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nekem nem jönnek be a modell csajok, csak az átlagosak?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de engem zavar a tökéletes mell, fenék csípő, alkat.

Az arc szépsége az, ami nekem nagyon tetszik :), de az ilyen modell csajoknak nem feltétlenül van kiemelkedően szép arcuk. Nem az arcukkal villognak.

Szerintem a modell típusú csajoknak van valami "mű" beütésük.

2009. aug. 12. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanígy gondolom. Szeretem a széles csípőt, a szép, vastag combokat.
2009. aug. 12. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem gáz dolog. Mivel nem vagyunk egyformák. Nekem sem tetszenek azok a nők akik már túl "műk". Pedig nő vagyok.

Egy átlagos nőből is lehet bomba csaj ha megfelelően öltözködik.Az egyéniségének.

2009. aug. 12. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
sokkal jobb mintha fordítva lenne.nincs ezzel semmi baj!
2009. aug. 12. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem jönnek be a modellek, sem alkatukban, sem viselkedésükben (arra a bizonyos megjátszott felsőbbrendűségre gondolok, ami sokukra jellemző). Az átlagos lányok jobban tetszenek, mert úgy hiszem, hogy egy modell nem értené meg a bonyolult művész lelkemet :D
2009. aug. 12. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

még vannak ilyen emberek mint Te? pedig már kezdtem elveszteni a reményt.

Nekem aki most nagyon tetszik egy átlagos leányka.

2009. aug. 12. 23:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne velünk, normális csajokkal, ha gáz lenne?:D És mindenkinek csak a modellcsajok tetszenének?:D
2009. aug. 13. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

A modelllányokat hagyjuk meg az adonisoknak és a modellfiúknak.

Az a baj a pasiknál, h tökéletes nőt keresnek( a ronda pasi is)és a normális nem kell nekik.

2009. aug. 13. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

ma 10.14-essel egyet értek!

Szerintem is inkább ez a normális! *_*

16/L

2009. aug. 13. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:

"Az a baj a pasiknál, h tökéletes nőt keresnek( a ronda pasi is)és a normális nem kell nekik."

Durva általánosítás. :P Speciel én nem keresem a "tökéletes" nőt (pedig fiú vagyok és csak 19), mert olyan nincs, és tudom, hogy nekem is vannak defektjeim, és neki is lesznek, és így a jó; "siker" a szerelemben: ha elfogadjuk egymást apró hibáinkkal együtt (bocs a r*hadt nagy közhelyért).

2009. aug. 13. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz!! Én sem vagyok modell, és örülök, h a barátom (meg még pár udvarlóm) így is szeret!:)
2009. aug. 14. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!