Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-40-es, igényes, polgári,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40-es, igényes, polgári, keresztény értelmiségiek: szerintetek is több a mi generációnkban a nő? Hol vannak a hasonló férfiak?

Figyelt kérdés
Én nem találom őket...
2012. dec. 13. 17:31
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
24%
Akkor ez most csak a fideszeseknek szól? Polgárilag kérdem...
2012. dec. 13. 18:03
 12/40 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet KDNP-s is...
2012. dec. 13. 18:03
 13/40 anonim ***** válasza:
17%
Valóban, én butus...
2012. dec. 13. 18:15
 14/40 anonim ***** válasza:

Ez megint egy gyakorlatilag ertelmetlen kerdes, raadasul konkret valaszt nem is igen lehet ra adni.

"igényes, polgári, keresztény értelmiségiek"

Ezek szerint ertekrend/vilagnezet/eszmerendszer/akarmi tekinteteben te ezeket a hivoszavakat tartod magadra nezve ervenyesnek... vagyis kb. azt is tudod, hogy milyen emberek tarsasagat kell keresned, milyen kozeg az, amiben neked mozognod kell, mert ott van nagy esely ra, hogy neked megfelelo emberekkel talalkozz.

Akkor csak annyi a dolgod, hogy jarj nyitott szemmel a vilagban, keresd az uj helyeket, ismerkedj uj emberekkel. Tippeket is lehet adni: templom, konyvtar, szinhaz, muveszmozik (amig meg nem zarjak be az osszeset), koncertek, muzeumok, kiallitasok, polgari korok rendezvenyei, stb. stb., nyilvan te is iszmered ezeket a lehetosegeket.

Olyan viszont nincs, hogy "igényes, polgári, keresztény értelmiségiek kore" (meg azok a bizonyos politikai partok is nehezen nevezhetok annak), szoval ez nem ugy megy, hogy elmesz egy jol korulirhato helyre es ott hirtelen megtalalod oket.

A nok ferfiak aranyarol meg csak annyit, hogy Magyarorszagon eleve tobb a no, mint a ferfi, de azt kevesse hiszem, hogy kulonbozo tarsadalmi csoportokra (legalabbis ennyire leszukitve, ahogy te irtad) lebontva is keszulnek errol statiszitkak... szoval ezen gondolkozni aztan vegkepp felesleges!

2012. dec. 13. 19:10
 15/40 anonim ***** válasza:
Jelzők nem érdekelnek. Az biztos, hogy kevesebb férfi van, mint nő. Egyébként vannak, csak menjél ki az utcára napközben, nézzél szét. Ja mind foglalt. Nagy része kocsiban ül, ja persze beöltözve. Lehet ezért nem látod. Ja függetlent nagyítóval, ha találsz gratulálok.
2012. dec. 13. 23:29
 16/40 A kérdező kommentje:

Szép körkép a kategória olvasóiról, nem is lehetett másra számítani!

Annak az egynek, aki egyáltalán megértette a kérdést, köszönöm (Gábor).

2012. dec. 17. 22:14
 17/40 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletesen megértettem, mint ahogy a #8-as válaszomból is kitűnik :-P
2012. dec. 18. 08:45
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát jól kifogtad a válaszolókat. Pedig sztem nem rossz kérdés, nem tudom mit kell ezen kiakadni..

de ezek szerint valszeg a célcsoportodból nem sok jár errefele. am hány éves vagy?

2012. dec. 21. 23:15
 19/40 anonim ***** válasza:

Ez nem is igaz, h Mo-on több a nő mint a férfi, ne keserítsetek el!!! :DD

Komolyra fordítva: sztem csak annyiban igaz, h összességében több a nő, de ez az öregasszonyok miatt van, a taták hamar halnak, viszont a 20-as 30-as talán még a 40-es korosztályra sztem ez még nem érvényes (remélem).

2012. dec. 21. 23:45
 20/40 anonim ***** válasza:
Utolsó! Hát mivel párt keresek és a 40-s csoportnál látom, sajnos ez így van.
2012. dec. 21. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!