Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy elegetek van a "jókislány" szerepkörből?
A mai világban semmi sem arról szól, hogy ilyen mentalitással előre lehet jutni, vagy meg lehet szerezni azt, amire/akire vágyunk!
Elegem van abból, hogy én 30 éven át ilyen voltam és mit kaptam viszonzásul? Megcsalást, hazugságot és bánatot.
Most pedig, amikor nagyon vágyok valakire, akit csak másokon átgázolva tudok megszerezni magamnak,akkor jogosan teszem-e fel a kérdést, hogy ha velem megtehették, akkor én miért nem tehetem meg másokkal ugyanezt? Senkit sem érdekelt az sem, hogy engem hogy bánt meg, akkor én miért legyek más és miért foglalkozzak mások lelkével?
Nem kedveled,sőt,lehet hogy utálod is azokat az embereket, akik megbántottak, átgázoltak rajtad. Ha te is ezt teszed másokkal, akkor olyan leszel mint azok, akik téged megbántottak. Őket pedig utálod, ergó magadat is utálni fogod.
Paradox, nem?
írni akartam poénból hogy biztos túl sok Kesha-t hallgattál :P
De eléggé sajnállak :( Bízz benne hogy lesz jobb, nem mindenki kúrőgép. Főleg a legvonzóbbak ilyenek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!