Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire zavarhatja a srácokat, ha egy lány csak 160 cm? Nekem kicsit kellemetlen, a magasságom, de ez a pasiknak is az lehet?
csomó pasi direkt alacsony lányokat keres
én meg 170 centi vagyok, egyesek szerint jó alakkal, aztán az összes pasi aki bejönne meg tetszene, 20 centivel alacsonyabb lányokat hajt
a kétméteresektől félek, a 170-175 centiseknek meg nem kellek
örülj hogy alacsony vagy, neked 160-200-ig mindnél van esélyed, míg a hozzám hasonlókkal csak a 190-200 cenisek akarnának járni
ennyit arról hogy a pasik szerint szexi a hosszú láb :(
ma 19:35
Neked is igazad lehet! Én 180 vagyok a volt csajom 152 cm volt tök jó volt könyöktámasznak ha valahol egymás mellet kellet állni huzamosabb ideig. :-) Amúgy szerintem nem a magasság határozza meg ezeket a dolgokat.
Igen, nekünk a mániánk a magasság, ne legyen már alacsonyabb nálam egy férfi... 175 vagyok...
Amúgy elvileg nem gáz nekik, amennyit rinyálnak itt alig pár centivel magasabb srácok flangálnak csak az utcákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!