Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! A testvérem az idősebb nőkre bukik?
Figyelt kérdés
Nemrég meghallottam, ahogy a testvérem és a haverja beszélgetnek, és kiderült, hogy mindketten a 40-es nőkre buknak. A havertól megkérdeztem, hogy miért, azt mondta azért, mert túl sokat csalódtak a korukbeli lányokban. Testvérem még szűz is mellé. Szerintetek ez normális? Testvérem és haverja is 21/F2012. dec. 12. 13:25
11/17 A kérdező kommentje:
#9 fiú vagyok én is, úgyhogy nem.
2012. dec. 12. 13:39
12/17 anonim válasza:
Pasi létedre nem birod a 40es milf-eket?
13/17 A kérdező kommentje:
Nálam 35 a felső korhatár. De amúgy nem azt mondom, hogy legyen senkinek se idősebb barátnője, az én legutóbbi barátnőm is 2 évvel volt idősebb nálam. Na de a 20 év, főleg a nő javára, az rengeteg szerintem!
2012. dec. 12. 13:44
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem úgy tekintenek ők sem egy 40es nőre, hogy most szerelem, meg tartós kapcsolat és sétálunk a naplementében.
Szerintem inkább mint partnernek (nem csak szex, de azt is) szeretnének egy 40es milf-et.
15/17 anonim válasza:
én 21 vagyok, de ha téged is úgy meglovagolt volna egy 34 éves tip-top csajszi mint engem, akkor megértenéd:)
16/17 anonim válasza:
Utolsó: azért az nem mindegy, hogy valaki 34 éves vagy 41.
17/17 A kérdező kommentje:
Majdnem 2 év telt el az eset óta. Azóta testvérem talált magának egy barátnőt, aki 49 éves... :-/ Még az sem érdekli, hogy férje van neki és egy 11 éves lánya. A házasságukat már tönkre is tette, a barátnő meg a lány az én megkérdezésem nélkül ideköltözött.
Értem én, hogy 40 éves MILF meg stb., de nála még az anyánk is fiatalabb 1 évvel :-/
A haverja viszont azóta már nem bukik a 40 évesekre.
2014. szept. 27. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!