Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben találjam meg a boldogságot, ha nem lehet párom?
Az anya természet egy örök vesztesnek teremtett, szóval nem hinném, hogy egy csaj kíváncsi lenne rám.
Egy hobbi adhat annyi boldogságot vagy a munka mint egy barátnő?
Pedig a 18-asnak igaza van. Lehet ő itt az egyetlen ki megértette mit akarok mondani. De elmagyarázni milyen megtalálni magadban a boldogságot, sajnos nem lehet. Ezt meg kell tapasztalnod. Amíg ezt nem éled meg, addig mindíg csak azt fogod hajtogatni, hogy hogyan legyek boldog, ha körülöttem minden sz.r. Pont erről beszéltem. Megint csak a külvilágban keresel támaszt. Anyagiakban nem találod meg.
Ha minden jól menne, akkor boldog lennél? Valószínű, hogy ha az anyagiak jelentik a boldogságot akkor igen. De így egy kis csalódás is térdre kényszerít majd.
Akkor minden házas, gazdag embernek nagyon boldognak kellene lennie, ennek ellenére hallom őket is panaszkodni.
Olyan soha sincs, h a körülményeink maximálisan az elvárásaink szerint alakuljanak, ennek ellenére lehetünk boldogok.
Aki boldogtalan ember, azt sem pénz, sem társ nem fogja hosszú távon boldoggá tenni.
A 20 éves kis "csitrinek" pedig totál igaza van.
Nem kell a filmekből tanulni, elég ha éled az életed, ahogy ő is, én is.
Amíg egy megkeseredett ember vagy... nem sok esélyed lesz jóra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!