Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miben találjam meg a boldogság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben találjam meg a boldogságot, ha nem lehet párom?

Figyelt kérdés

Az anya természet egy örök vesztesnek teremtett, szóval nem hinném, hogy egy csaj kíváncsi lenne rám.

Egy hobbi adhat annyi boldogságot vagy a munka mint egy barátnő?

2012. dec. 12. 11:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

"szaladgálnak olyan nõk is, akik nem beképzeltek, tudnak szeretni és természetesek."

Igen, csak nagyon nehéz megtalálni őket. Sokan foglaltak, mások nagyon zárkózottak. A srácok pedig sok sikertelen akció után már el sem hiszik, hogy lehetne esélyük. Ez a legfőbb gond.

2012. dec. 12. 12:37
 12/26 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet párod? Úgy érzed a külsőddel van probléma? vagy nem mersz kezdeményezni? vagy túl sok viszautasítást kaptál?
2012. dec. 12. 12:44
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem lehetne nőm, én úgy érzem, de túl sok a lelki ,pszich problémám, ami miatt mégis úgy érzem soha nem fogom akarni. Egyszerüen nem tudom elképzelni magam párkapcsban és egy rém idegesítő dolognak mondanám azt. De mégis belül vágyom a minőségi szexre, az igazi barátnős verzióra. Mindegy. A lényeg, ha van jó hobbid, életsítlusod, az bőven ellensőlyozza a lelki hiányosságokat, és kitölti az életet, csak hát ez az elégedettségig elég maximum, a boldogságig már kevés. Mindig is azt fogod érezni,hogy valami hiányzik, hiába vagy tökéletesen elégedett. Így azért elég hosszú ideig el lehet éldegélni, bele lehet nyugodni,de semmi feelingje nincs. Egyszerüen baszni köll. Erősen ajánlott ha kiprostiztatod magadat, az ellensúlyozza bőven a dugáshiányt. Úgy azért már összképben egész jó a helyzet, emrt kapsz jó szexet is. Így már csak a családos élet nyűgjeiből maradsz ki, ami valljuk be, néhányunk számára, köztük nekem is inkább átok, mint áldás. Nem hiányzik egyáltalán. Jobb szabadon!
2012. dec. 12. 12:56
 14/26 anonim ***** válasza:

# 13/13 ma 12:56!:

Szívemből beszéltél!

2012. dec. 12. 13:03
 15/26 Jézus :) ***** válasza:
100%

"Miben találjam meg a boldogságot, ha nem lehet párom?"

"Jézus mondta: Nyomorult a test, mely egy másik testen csüng, és a lélek mely e kettőtől függ."

Boldogságot magadban keresd, ne másban. Bármit is találsz ami boldoggá tesz, ha netán egyszer elveszted, ismét boldogtalan leszel. Ha magadban megtalálod a boldogságodat az örök. Nézz magadba! Mindenki az anyagi világban keresi boldogságát, ezért van az a sok "miert nem vagyok , boldog, miert nem szeretnek stb." kerdés.

2012. dec. 12. 13:07
 16/26 anonim ***** válasza:
48%
Kár a gőzért, ha nem találsz párt akkor sajna ez van, nem te vagy az egyetlen, a nők nem is nagyon akarnak találni, mert ha kelletik magukat minden ki van nekik fizetve, ha viszont párkapcsolatban vannak, akkor a férfi előbb utóbb megelégeli, hogy a pénztárcáját leszívja a barátnője. Ezért inkább 1-2 hónapos kapcsolatok vannak, aztán a csajok repülnek is rá a következő pénzforrásra.
2012. dec. 12. 13:11
 17/26 anonim ***** válasza:
Előző, azért nem mind ilyen, csak az apja majma féle kis hercegnő lányok ilyen tetvedékek. Azok keresik a pótapát a faszijaikban is, aki tovább pénzeli őket. A nevelés csődjei.
2012. dec. 12. 13:18
 18/26 anonim ***** válasza:

15-ösnél a pont, még ha sokan nem is értik.

Haszontalan az a boldogság, melynek léte feltételekhez van kötve. Aki feltételekhez szabja a boldogságát (társ, kocsi, stb...), az sohasem lesz igazán boldog, mert ha meg is kapja ezeket, mindig jönnek majd olyan dolgok, amelyek gátat szabnak a boldogságának.

Például: Megkapod a hőn áhított barátnőt. Elmúlik a nagy lángoló szerelem mondjuk két év múlva, vagy elhagy, neadjisten meghal szegény... utána mi lesz a fene nagy boldogsággal??

Rájöttem, a boldogság elhatározás kérdése. Boldog vagyok, mert ez jó nekem, és ha boldog vagyok, jó dolgokat vonzok magamhoz.

Ne keverd össze a boldogságot az örömmel. A boldogság belülről jön, egy leki állapot, míg az öröm a külvilágból jön barátnő, kocsi, pénz, stb... által.

20/L

2012. dec. 12. 13:23
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda nagy szavak egy 20 éves kis csitritől
2012. dec. 12. 14:16
 20/26 anonim ***** válasza:

Te sem lehetsz érettebb, ha ilyen modorral beszélsz egy ismeretlenről.

Azért mert 20 vagyok, nem lehet véleményem??

2012. dec. 12. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!